Колеги ,
трябва да подавам Искова молба с цена на иска над 10000 лв. пред СГС Гражданска колегия .
Много моля някои да ми каже къде се намираше гражданското деловодство / преди беше в стая 20 А / .
Благодаря предварително .
- Дата и час: 03 Дек 2024, 19:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
СГС
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: СГС
В СГС деловодството е в 64-та (по памет номера), а регистратурата е 70 и някой си номер (първо там трябва да пуснете исковата си молба да и дадат входящ номер и след седмица по азбучниците в 64-та да видите образувано ли е или е БД)... намира се в дъното на 2-ият етаж.
- Гери
Re: СГС
пускай исковата молба по пощата с препоръчено писмо с обратна разписка
до сега действам така тъй като не съм от Сф.до сега съм нямала проблеми всичко си отива на мястото
до сега действам така тъй като не съм от Сф.до сега съм нямала проблеми всичко си отива на мястото
- донна2
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|