начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

Лизинг

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Лизинг

Мнениеот gel » 10 Яну 2004, 18:30

I vtorata proba be6e uspe6na... I taka, na vaprosa:
Iskam da napomnia na kolegata ST., 4e pri naema e nalice "darjane", a ne "polzvane", v smisala na "pravo na polzvane". Imenno zatova dogovor za naem na nedvijim imot ne se sklu4va v notarialna forma, za razlika ot u4rediavaneto na pravo na polzvane.
gel

Мнениеот озадачен » 11 Яну 2004, 18:55

Абе ставаше въпрос да си купя апартамент - рекоха ми "Вземи го нализинг!". А после ми рекоха, че лизинг на недвижим имот не можело да има и все едно си хвърлям парите на вятъра. Така като гледам, за да се застраховам половината трябва да го купя на изплащане, а другата на лизинг !!! Та ако стане нещо поне да имам половин апартамент!!!
озадачен

Мнениеот Montedzemolo » 12 Яну 2004, 09:16

Предмет на договор за лизинг може да бъде както движима, така и недвижима вещ. Това е сигурно! Много лизингови къщи биха се заинтересували от такава сделка, така че опитай.
Montedzemolo

Предишна

Назад към Търговско право