начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

LEX НА ПЛАЖ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

LEX НА ПЛАЖ

Мнениеот bgjurist » 22 Юни 2003, 11:06

Другата събота. С Begemot ще уточним дали при Диди, или при Мери Лу. Може и други предложения.
bgjurist
Потребител

Re: LEX НА ПЛАЖ

Мнениеот ТТТ » 22 Юни 2003, 11:12

BGJURIST,не бъди толкова конспиративен.За нас-по-новите във форума - уточни -кои са Диди и Мери Лу.Та да си помислим по-ефективно.
ТТТ

Мнениеот bgjurist » 22 Юни 2003, 11:55

"Мария Луиза" и "Дианабад"
bgjurist
Потребител

Мнениеот ТТТ » 22 Юни 2003, 19:19

Ха-ха-ха!Уж юрист,пък с чувство за хумор!
ТТТ

Мнениеот bgjurist » 23 Юни 2003, 09:31

По принцип, юристите сме известни с чувството си за хумор. Като ни сочат, казват "Юристите нямат чувство за хумор"...
bgjurist
Потребител

А аз помислих...

Мнениеот gery » 23 Юни 2003, 11:14

... на истински плаж :) във Варна например... Златните е добре :)
gery
Потребител

а да...

Мнениеот gery » 23 Юни 2003, 11:17

... и е погрешно да се смятаме за сухари, напротив абсолютни свежки сме :) даже сме малко лудички... то остана и да не се побъркаш...
gery
Потребител

Re: а да...

Мнениеот bgjurist » 23 Юни 2003, 12:21

Забравих да спомена - аз ВЕЧЕ ходих на Варна. И дори открих водка "Финландия" за 2,20 лв. / 100 грама!!! И това го ПОМНЯ! ;-) >-I
bgjurist
Потребител

Е хубаво де...

Мнениеот gery » 24 Юни 2003, 20:14

а в Аква парка цамбурна ли се.... аз смятам утре да изхващам детето /сестра ми/ и да ходим там... след изпита де, освен ако не ми се доспи много и не проспа деня... вечерта обаче ще отразим миди с копър :) и семестриално завършване!

А Финландия/100 за 2.20 много ли е?
Пфууу като не пия и гледам умно!
gery
Потребител

Re: Е хубаво де...

Мнениеот bgjurist » 25 Юни 2003, 10:26

Не, не съм. През седмицата съм много "делови" и ми остават свободни само уикендите. Така че, в събота, около 10,30 - 11,00 пред входа на Мери Лу. За по-добра координация - 089 644 763.
bgjurist
Потребител

Re: Е хубаво де...

Мнениеот bgjurist » 25 Юни 2003, 11:49

За дошлите ще има и бонус - ще им изнеса лекция на тема "Как да накараш клиента да си плаща (и отгоре)" и, ако остане време, ще преразкажа автентичната история за Хан Крум.
bgjurist
Потребител

мъка, мъка...

Мнениеот gery » 25 Юни 2003, 13:53

... в събота не мога :(((( трябва да си стоя във Варна... най-рано в Неделя ще съм в София... за радост на обичта :) ще си ергенува, ;))) а колкото до събиране на несъбираеми вземания :)) и аз мога да кажа ;) това онова... голям съм... садист :))) нямам несъбрани хонорари... много съм горда от факта! :)

Хубаво си оставил номер колега :) но кого да търсим там а, а, а? :)

Край завърших! да се похваля :) ПЕС-а беше последен :РРР 13 страници и доклад 26 :) все за 3-ка ще има... Ще лудна ако е по-малко от 5 или 6 :))) ми развали образцовата книжка!!! Уффф пере ме вече съчмата луднах ей! Пиша глупостиииииииииии.и.и.и.и.и.и.и..... Цамбур! Отивам на плаж :) истнски с пясък ... ще го играя сирена :)))
gery
Потребител

Re: мъка, мъка...

Мнениеот bgjurist » 25 Юни 2003, 15:41

;-( ,,,,,,,,,,,,,,,, И аз искам нъ плааааж............. Търси Жельо Желев на номера
bgjurist
Потребител

Мнениеот Begemot » 25 Юни 2003, 18:55

Че то тука станало много задушевно, човек да не смее да се включи :)))))
Напълно одобрявам "Инициативата Мери Лу", но....
Нека да е неделя и нека да е по-късно от 11:00. Хора сме все пак, трябва да се поспи.
Па ха дано до неделя се посъбере дружина, че до тука сме само трима-четирима.

Ваш плажен спасител Кот Бегемот
Begemot

Мнениеот gery » 25 Юни 2003, 19:46

Тъкмо си имам и ново банско костюмче... :))) ууу голям кеф на Златните :) бистра водица :))) ама само шляпахме :( не се чипкахме... един вид разходка си направихме... тук на сянка днес беше 35 градуса ужас...

Може и да успея за неделя :) само трябва да прилъжа :) ловето... да дойде с нас! :) Още един юрист няма да е излишен :))))
gery
Потребител

Мнениеот ТТТ » 25 Юни 2003, 20:56

Ей,Гери,забрави за "ловето" - не си ли очарована от Жельо?Боже,моля,съобщете за някоя "форумска" сватба!
ТТТ

Мнениеот bgjurist » 26 Юни 2003, 14:20

Е, аз ще отида още от събота и ще откарам и до неделя. Възразявам срещу твърдението на begemot, че сме малка дружина - аз имам и скрити съучастници. Пък и, както е отбелязано в темата КУПОН, съставът му изисква необходимо съучастие (относно субекта). Колкото до сватбите, е добре, но да е някоя чужда, че на своя е малко кофти...
bgjurist
Потребител

Мнениеот gery » 26 Юни 2003, 16:31

TTT няма как да стане :)) нали е лове... Обич... сърце... срещу тези неща не се върви....а БеГеЮриста :) е свежар... малко меркантилен, но то май-всички сме такива в едно или друго отношение... На сватба не ми се ходи и на мен :))) даже и на моята не ми се ходи... :РРР за това ще я отлагам колкото мога... че после ще ми се налага да пиша върху общата литература СИО ... абе... интересно как ще се уреди въпроса със собствеността им при едно евентуално прекратяване на брака... те нали служат за професионалната ни дейнсот и на двамата... така че всеки ще иска да му бъдат присъдени... май ще е по-добре с доброволна делба....

Уффф пере ме съчмата пак... полудявам ей... от жегите ще да е! И пиша глупости... горното прочетох, вярно е записано, но в състояние на времено умопомрачение... т.е краткотрайно разстройство на съзнанието... при липса на светъл момент... нещо като вяло протичаща шизофрения :))) така че за верността му няма да се подписвам! :)
gery
Потребител

Мнениеот bgjurist » 26 Юни 2003, 16:51

Що се отнася до СИО, мога да помогна (естествено, срещу възнаграждение). Класирах се 5 на конкурса за съдия-изпълнители, така че цената ще е височка! Но какво да се прави - високо качество на висока цена. Като начало, ще посоча: "1000$ на ден плюс разноските, които никак няма да са малко - уверявам Ви..."
bgjurist
Потребител

Мнениеот gery » 26 Юни 2003, 17:06

Браво колега, и аз ли да Ви обявя цифра :)) ако случайно бутнете някой с лекият си автомобил... или без да искате затиснете някой девойка във водите на Мери Лу, за по продължително... ако ще ви задържат в следственият :) по мерките вземаме скъпичко :))) все пак :) нарушава се нормалният спокоен ритъм на работа...

Пфу то с тея Вашите цени :) никакъв брак... да не се стига до развод :)))
gery
Потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии