Да, а пък всичките ми подзащитни, които са я в ареста, я с по-лека МНО са невинни?! Е, да, ама и това не ми пречи да си върша работата. То и там е тръпката, де. Морала, онзи личния, си позволих да намеся само веднъж- при едно блудство с малолетна!
Пък по гражданските..., еле имотец нещо, , ама и това не ми пречи , отново.
Общо взето от делата за издръжка до едно обикновенна обстоятелствена- все си е работа. И винаги има повече от една истина Нещата не са някак черно-бели, има и нюанси.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 09:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ромски казус - "самонастаняване" в общинси жилища
|
|
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Ромски казус - "самонастаняване" в общинси жилища
Истината за адвоката е ,че тр. да защитаа клиента , други са тия дето решават
- donna
- Старши потребител
и аз бих искал един общински апартамент на тънък наем,
още една кола и жена без пари,ако може.
ама май няма да стане.
още една кола и жена без пари,ако може.
ама май няма да стане.
- vetre
- Потребител
---
Последна промяна DrazniteL на 19 Дек 2011, 13:05, променена общо 1 път
- DrazniteL
- Потребител
Абсолютно съм съгласна с DrazniteL. Ако може и аз , вместо всеки месец да се бъркам няколко стотачки за банката, щото съм решила да имам жилище , да живея някъде така, хайде, ако не до живот , то поне както се казва докато порасне детето и ме поеме то.
Знам случаи даже, дето настанена самотна майка, здрава и права между другото , получи такова жилище. Лошо няма, ама тя вече не е чак толкова самотна и отиде да живее при новия си съпруг. Сега жилището се дава под наем от новобрачните.
Знам случаи даже, дето настанена самотна майка, здрава и права между другото , получи такова жилище. Лошо няма, ама тя вече не е чак толкова самотна и отиде да живее при новия си съпруг. Сега жилището се дава под наем от новобрачните.
- sunrise
- Активен потребител
Аз не познавам т. нар. "роми", които да няма къде да живеят и да са на улицата. Те винаги си намират къде да живеят. При самонастаняване е необходимо правоимащият да предприеме мерки и да отстрани самонастаняването. Поне при голама част от българите е така. Не виждам какви по-специални "заслуги" и "привилегии" могат да имат "ромите", че спрямо тях да не важи законодателството на РБългария и общоприетите норми на поведение и морал.
- katerinakuch
- Активен потребител
Ами имат , разбира се заслуги повече за разлика от Вас . Вие , така както Ви гледам за едно кебапче и две бири , няма да гласувате за когото Ви кажат.
- sunrise
- Активен потребител
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|