начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

ДО МОДЕРАТОРА!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ДО МОДЕРАТОРА!

Мнениеот Възмутен » 26 Авг 2005, 11:56

ГОСПОДИН МОДЕРАТОР, ВЗЕМЕТЕ ВЛЕЗТЕ В РОЛЯТА СИ И ИЗЧИСТЕТЕ ФОРУМА ОТ ЗАЛЯЛАТА ГО ПОМИЯ! ПУБЛИКУВАТ СЕ ПОСТИНГИ, КОИТО СА ПИСАНИ ОТ НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИ ПРОСТАЦИ И НЯМАТ МЯСТО ВЪВ ФОРУМ, КАТО ТОЗИ! ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ПОДРЕДБАТА НА ТЕМИТЕ ВЪОБЩЕ Я НЯМА, А ИМА И ТЕМИ, КОИТО НЯМАТ МЯСТО В ТОЗИ ФОРУМ (КОНДЬО НАПРИМЕР). И ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЛИЗА НАПЪЛНО АНОНИМНО ВЪВ ФОРУМА!? МОЛЯ, НЕ ТРИЙТЕ ТАЗИ ТЕМА, А ВЗЕМЕТЕ АДЕКВАТНИ МЕРКИ!!!
Възмутен

Мнениеот tzveti24 » 26 Авг 2005, 12:01

Дори и да се зададе, задължителна регистрация за да влезеш във форума, пак ще се стигне до същия резлатат. Нали се сещате, че простотията ходи по хората, а не по животните.
Наистина дразнещи са много неща от постингите, но по-добре да не им се обръща внимание
tzveti24
Младши потребител

Мнениеот възмутена » 26 Авг 2005, 14:20

Възмутен, напълно те подкрепям. Защо трябва да си губим времето да четем простотии? Наистина защо модератора не си влиза във функциите?
възмутена

Мнениеот Оптимистка » 26 Авг 2005, 14:44

Колеги,
радвам се, че най-накрая някой реагира на този ужасно малък човек, който се вихри във форума.
Лошото е, че при невъзможността да бъдат взети адекватни мерки срещу него и подобните му, не постигаме нищо, освен да подхранваме лишеното му от възможност за друга изява его.

А на теб, човеко ще ти кажа:
Каквито и да са причините да мразиш себе си, много съжалявам!!! Наистина.
Заслужавал ли си някога нечия благодарност? Може би е време да се замислиш по въпроса......
Оптимистка

Мнениеот един юрист » 26 Авг 2005, 20:02

Като видях що за чудо е станал форумът, си мисля, че юристите все още са на почивка. Защото не ми се ще да вярвам, че глупостите и цинизмите, които са във всяка втора тема, са дело на колеги.
един юрист

Мнениеот Ани » 27 Авг 2005, 13:20

Съгласна съм. Освен юрист съм и майка - посещавам форум за майки и там няма такива неща - хората си помагат, а ако някой си позволи да обижда или да ръси простотии извън темата, модераторът веднага му изтрива мнението или заключва темата. Тук ме е страх да попитам нещо, което не знам, защото веднага ще се намеря някой, който да ме оплюе, а форумът към LEX трябва да е място за обсъждане и съветване, а не обиждане и нагрубяване.
Ани

Мнениеот Смехурко » 28 Авг 2005, 19:16

Знаете ли, че понякога една "......" може да стои много на място в този форум и може би точно вие я заслужавате
Смехурко

Мнениеот Гост » 29 Авг 2005, 14:02

Какво и кой го заслужава!?
Гост

Мнениеот Гост » 31 Авг 2005, 15:34

един юрист написа:Като видях що за чудо е станал форумът, си мисля, че юристите все още са на почивка. Защото не ми се ще да вярвам, че глупостите и цинизмите, които са във всяка втора тема, са дело на колеги.

Са и още как!
Гост

Назад към Общи дискусии