начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

ХАЙДЕ НА МОРЕ !!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

за колежка

Мнениеот гений75 » 01 Авг 2005, 12:24

Не съм се изплашил, но забегнах два дена пак на морето. Да си опека ...!!! Много румънци и русначета, бе ! Ужас!!! :?
НЯМА МАЦКИ, СУШАААААААААААААААААААА!
Само почерпушки търсят, една приказка не мой си кажеш!
Реват,само на дискотеки им се ходи! Не мой вече да се издържа тоя оглушетелен шум. :wink:
На мен ми се ходи вече само по кръчми! Без чалга! С готини мадами ! :mrgreen:
гений75

Мнениеот гений75 » 01 Авг 2005, 12:27

Лазаре, бе брато! И на мен ми се ходи на сватба, ама не на моята бе човек! Виж за колежката, изпаднах в дълбок размисъл!!!!!!!!!!!!!!!!!! Два дена се мятах в леглото на хотела!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! САМ ! :cry:
гений75

Мнениеот гений75 » 01 Авг 2005, 12:57

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХХХХХХХХХХХХОООООООООООООО!!!!
гений75

Мнениеот гуцка » 01 Авг 2005, 15:17

:oops:
гуцка

Мнениеот сладурана » 01 Авг 2005, 16:11

Гений явно си отишъл на грешното място :lol: В Несебър е фраш от готини мацки..............айде другата седмица бегай там!!!!!!!!!! И може да забравиш за колежката.........
сладурана

Мнениеот Гост » 01 Авг 2005, 16:24

Mozhe chovekat da darzhi nai-veche na iuridicheskoto obrazovanie na izbranitsata... :)
Гост

Мнениеот колежка » 01 Авг 2005, 16:41

Котенце, ще ми изневериш ли да отидеш в Несебър :?: :?: :?:
Не ме карай да плача :!: :!: :!:
колежка

Мнениеот Golio » 01 Авг 2005, 18:56

млад, красив, богат и разбирасе адвокат си търси мацка, която да издържа...
Golio

Мнениеот n.dinev » 01 Авг 2005, 19:23

Абе, някви засукани студентки да драскат тука случайно?!?
n.dinev
Младши потребител

Мнениеот гений75 » 02 Авг 2005, 09:52

Виж сега, за млад - не съм съвсем млад, за красив - чак пък красив не мога да се нарека, но поне хората не бягат от ужас от мене,за богат, който си търси маца, която да издържа - за това може да се поспори !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
гений75

Мнениеот гений75 » 02 Авг 2005, 09:59

Колежке, в Несебър ходих, по точно в с.Равда един приятел си купи в 3 етажно блокче апартамент. Песен ! Супер гледка, точно до лагера, ама само малолетни, бе кукло ! Аз не изневерявам, мама така казва! Обичам до гроб !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Само трябва да клъвна! Ха-ха.
гений75

Мнениеот колежка » 02 Авг 2005, 11:31

Готин, имащ чувство за хумор, което много ми допада, каквото и да се случи после помежду ни.....
колежка

Мнениеот lazar_petrov » 02 Авг 2005, 12:02

Хайде, вземете се бе, народе, вземете се.

Че и хора, и всичко ще играем. Само се 'земете.

:lol:
lazar_petrov
Младши потребител

Мнениеот студентка » 02 Авг 2005, 12:02

И студентки се мяркат в тоя форум, и на тях им се ходи на море,ама чак на септември ще стане :cry: Хайде на вас приятно прекарване и умната :idea:
студентка

Мнениеот lazar_petrov » 02 Авг 2005, 12:05

На студентката -

и Вие ли по септември?

Какво е точно?

ГП? ОбП?
lazar_petrov
Младши потребител

Мнениеот сладурана » 02 Авг 2005, 12:14

Гений 75 аз ти казах в Несебър , а не в Равда............. :idea: пак си чел из между редовете.......в Равда е прокурорска история........Несебър е истината...........
Аз ходя само там, и оставам много доволна.....;)
сладурана

Мнениеот n.dinev » 02 Авг 2005, 13:26

студентка написа:И студентки се мяркат в тоя форум, и на тях им се ходи на море,ама чак на септември ще стане :cry: Хайде на вас приятно прекарване и умната :idea:

И що чак септември бе, душа?!? Метни ми биография с две прикрепени снимки (паспортна и в цял ръст) към нея на мейла и след положена клетва те зимам с мене към 10ти Август. :) Събираме харема тука.... :)
n.dinev
Младши потребител

Мнениеот Сладурана » 03 Авг 2005, 10:44

Хей къде се загубихте всички, да не отидохте на море и аз пак да не съм разбрала ? :wink:
Сладурана

Мнениеот гений75 » 05 Авг 2005, 10:03

Що не и гола!!!! Може с бананова поличка!
гений75

mda...

Мнениеот almal » 05 Авг 2005, 15:20

Действайте, доста приказки.
Очаквам да чуя как е минало морето, че времето за море почти свърши.
Поздрави на всички колеги от Софийския, особено на тия от последните 3 випуска..:)
almal
Нов потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии