начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

ХАЙДЕ НА МОРЕ !!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ХАЙДЕ НА МОРЕ !!!

Мнениеот гений75 » 28 Юли 2005, 15:35

На кой му се работи в това размекващо мозъка лятно време ? Как мислите колеги - адвоката има ли нужда от почивка на топло моренце с голо дупенце или да му яка гърбина и да бачка докато се сгърби? :lol:
гений75

Мнениеот колежка » 28 Юли 2005, 15:55

Колега, защо сте Гений 75, а не Гений 2005? Може би затова не можете да си отговорите на въпроса? И не споменавате нищо за колежки на морето? Нямате ли въображение?
колежка

Мнениеот анонимна » 28 Юли 2005, 16:34

О, о само вие ли? Диспечерите нямат ли нужда от почивка или те не са хора. Вие може и да пропуснете, защото обществото се нуждае от вашите съвети. :wink:
анонимна

Мнениеот Гадняра » 28 Юли 2005, 17:51

НЕ! Ние искаме парите на обществото :twisted:
Гадняра

към колежка

Мнениеот гений75 » 29 Юли 2005, 10:02

Кукло златна, въображение имам колко щеш !
Най-обичам колежките !!!!!!!!!!!!!!
Хем голи, хем умни ! Кво му требе на чавека !
гений75

към Гений 75

Мнениеот колежка » 29 Юли 2005, 10:30

Котенце, на кое море ще се срещнем - на нашето или някъде другаде?
Но да не си на 75 години? :lol:
колежка

Мнениеот гений75 » 29 Юли 2005, 12:09

Не бе душко, тогава съм роден. Дано не съм много дърт. През месец септември от 1 до 15 съм на к.к. Албена на хотел Елица. Нали и асан е хора.
До 75 години докът докарам ша ми падне питона, па и мозака ша мий гъбясал.
Дотогава ша искаме парите на обществото 8)
гений75

Мнениеот колежка » 29 Юли 2005, 13:22

Супер си! На 09.09. в 09.09 часа ще дойда във фоаето на хотела. В ръцете си ще държа НК, за да ме познаеш! :oops:
колежка

Мнениеот гений75 » 29 Юли 2005, 13:55

УХАААААААААААААА!
ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ СИ ОМЪЖЕНА ЗА МЪЖ ПОБОЙНИК И СИ С ПЕТ ДЕЦА.
Е, децата някак си ще ги преживеем, ама мъжа - не мой !!!
гений75

Мнениеот сладурана » 29 Юли 2005, 14:26

Вие двамата защо не се вземете..............явно мераците са ви големи :roll: ,пък току виж и на сватба ни поканите :lol:
сладурана

Мнениеот Ралица » 29 Юли 2005, 14:30

ИДИОТИ МАЙЧИНИ.....
Ралица

към сладурана

Мнениеот гений75 » 29 Юли 2005, 14:36

Лошо нема! Ама много солено ша ми излезе сватбата! Трябва да закола едно стадо свини !!! През лятото трудно се намрира йофтино вино ! Ха-ха.
Къде си писе шарено ?!? ТЪРСИ СЕ КОЛЕЖКАТА !!!!!!
гений75

Мнениеот колежка » 29 Юли 2005, 15:18

Тук съм, котенце, тук съм...
Семейното ми положение няма значение.
Важно е да се срещнем, но ти да не си с някоя люта хубавица да ми издере очите или да ми забие нож в гърба.
А до сладурана и до котенцето - за какво ни е сватба - такива старомодни обичаи не е необходимо да ни съпътстват.
колежка

Мнениеот мима » 29 Юли 2005, 15:28

На всички, явно ни се ходи на море. Вие, двамата, явно се уредихте, ами още компания приемате ли?
мима

колежка

Мнениеот marianchica » 29 Юли 2005, 15:34

Разбира се - ние сме широко скроени хора! Мима, как ще те познаем на срещата ни? :oops:
marianchica
Младши потребител

Мнениеот сладурана » 30 Юли 2005, 13:10

Ейййй виж и аз може да се включа към групата, ама едно ме тревожи, че ще развалим спокойствието на мераклиите....... 8)
А за това как ще се познаем.........не се притеснявайте нали сме от една порода ........
сладурана

Мнениеот lazar_petrov » 30 Юли 2005, 19:15

Народе,
Ходи ми се на сватба бе, хорааааа... Genii 75 и Kolejkata - да се вземат "в ръце" и да се "'земат". Аз пък хора мога да играя, че и някои други модерни танци-манци.

Хайде, женете се, любете се и правете каквото искате.

А, btw, някой да се нуджае от юридически сътрудник?

Dura lex, sed lex.
lazar_petrov
Младши потребител

Мнениеот колежка » 31 Юли 2005, 10:46

Котенце, какво става, къде си? Да не си се уплашил? Ако пък много работиш, да не повредиш за срещата на 09.09. Или да не са те повикали да помагаш за избора на новия премиер? Обади се, че нещо май ни завидяха?
колежка

Мнениеот bgjurist » 31 Юли 2005, 11:00

Здравейте, колеги! Отдавна не съм влизал във форума, но бях партийно ангажиран по изборите, а съм ангажиран и сега - нали от моите трябва да формират правителство? Та, кога ще има среща на лекс-а?
bgjurist
Потребител

Мнениеот Среща » 31 Юли 2005, 12:31

Форумът се поизроди, та за среща не се говори, но ти кажи - канят ли те за премиер? Ако те канят - не се съгласявай сега - жега е. Иди на море.
Среща

Следваща

Назад към Общи дискусии