начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

бизнес

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

бизнес

Мнениеот запалянко » 21 Мар 2005, 18:59

Продавам 4 (четири) билета за мача България Швеция!!!
запалянко

Re: бизнес

Мнениеот scribtor » 21 Мар 2005, 21:39

Добре е, че ги продаваш, ама лошо - като няма кой да ги купи!
Аватар
scribtor
Потребител

Мнениеот Иванов » 22 Мар 2005, 10:48

за кой сектор са билетите
Иванов

Как да направите хиляди левове без да правите нищо!!!

Мнениеот adsd » 22 Мар 2005, 13:08

Всичко тук описано по-долу е напълно законно според българското а и европейските законодателства.

Преди време както си сърфирам из интернет и чета разни форуми, като ти сега, и се натъкнах на съобщение как да правите хиляди левове за няколко седмици като инвестирате само 4лв! И аз си казах да бе няма начин пак някакъв спам из нета, но като повечeто от вас аз бях любопитен и продължих да чета. Та казваше се да изпратя по 1лв на всеки член от списъка на листа написан най отдолу на съобщението използвайки онлайн платената система Moneybookers. И така аз си помислих какво пък толкоз това са само 4лв! И ако в замяна наистина получа хиляди пари? ДА така е, вие получавате наистина хиляди в разстояние на 1-2 месеца. Когато пратите на всичките членове по 1лв те ви добавят в списъка си на най-долна позиция а от вас се иска да разпространите из форумите това съобщение 200 пъти. Няма уловки, Това е. След като помислих известно време, говорейки с няколко приятели реших да опитам. Изпратих моите 4лв от този списък и познайте?? След 7 дена започнах да събирам пари в моята сметка към Moneybookers!!!!! Бях шокиран!! Помислих че ще спре скоро, но парите продължаваха да прииждат!! Първите 2 седмици дойдоха около 30лв и към края на третата седмица имах около 500лв!!!!! А на четвъртата седмица имах около 1200лв и парите продължаваха да идват. Сега това което четете е едно от моите 200 съобщения. Програмата РАБОТИ, просто трябва да опитате за парите за едно кафе! Просто няма какво да се губи това му е най-хубавото. Следвайте изброените по долу 4 стъпки и започнете да правите пари, всичко зависи от това в колко форума ще пратите това съобщение.

Ето и как работи.

Когато напишете това съобщение из интернет по форумите, изчислено е че около 15 човека от всички ще отговорят и ще ви пратят по 1лв (15лв). Тези 15 човека ще напишат това съобщение на 200 места и още 225 човек ще ви пратят по 1лв (225лв за вас) а тези 225 човека ще напишат съобщението на 200 места всеки и 3,375 човека ще ви пратят по 1лв (3,375лв). Но пък хей, близо 4 хиляди лева?? Не ме разбирайте погрешно, не искам да кажа че всеки ще направи по 4 хиляди лева, но нека предположим че поне 1 човек от 200 опита тази програма вие пак ще направие поне 1000 лв в разтояние от 1 до 6 месеца най-много!!!!

ЗАТОВА ЗАПАЗЕТЕ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ АКО ИСКАТЕ ТО ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ!!! И следвайте инструкциите по долу зада започнете веднага. Трябва да изпратите 4лв на хората от списака на края на това писмо преди вашето име да се поеви от долу иначе тези 4 човека няма да ви добавят в сисъка си. Най-хубавото е че можете да преведете това съобщение на какъвто език искате и да го разпращате след това.

ИНСТРУКЦИИ

1. Ако нямате сметка в http://www.moneybookers.com , запишете се безплатно е и всеки може да праща и получава пари ако има дебитна или банкова сметка. След това изпратете по 1лв на всеки от списъка по-долу и като коментар към плащането добавете "Please add me to your list" или “Моля, добавете ме към вашия списък”.
2. Сега копирайте това съобщение и го запазете като файл.
3. След като изпратите по 1лв за 4-те човека от списъка.
4. След като направите по-горните инструкции, вземете това писмо и го разпратете по всички форуми за които се сещате и го разпратете поне 200 пъти, на колкото повече места го показвате толкова по голям шанс имате да започнете да получавате пари веднага и съответно повече пари. Запомнете, това е 100% легално спрямо българското и европейското законодателсвто.

П.С Няма възможен начин да излъжете тази програма, ако неизпълните инструкциите точно, няма да направите нито лев. ГАРАНТИРАНО!

Ето го и списъка, изпратете по 1лв на всеки E-mail

#1 yankod@abv.bg
#2 stoyan24@abv.bg
#3 ulli@abv.bg
#4 soniad@abv.bg
adsd

Мнениеот Tina1 » 22 Мар 2005, 15:56

Колко струват билетите?
Tina1

Re: Как да направите хиляди левове без да правите нищо!!!

Мнениеот 11111111 » 22 Мар 2005, 16:17

Защо ли си мисля, че точно тук няма да проработи. ГАРАНТИРАНО
11111111

Мнениеот adsd » 22 Мар 2005, 16:21

В случай че искате да забогатеете незабавно, можете да изпратите наведнъж 4 лв. на един единствен E-mail - kisses@mail.bg
adsd

Мнениеот 11111111 » 22 Мар 2005, 16:32

eeeeee питам те: ако ти изпратя 16лв какво ме очаква??
11111111

Мнениеот adsd » 22 Мар 2005, 16:46

Голям късмет имаш. 128 лв. ще получиш. И това не е всичко. Ако ги реинвестираш сумата ти ще се умножи по 256. И екскурзия за двама до Луната - без завръщане. Изпрати SMS на кратък номер +359899272115 с текст: katsamprosta и играй за голяата награда - ГОЛФ 3GTI, 2.0i, 16V, 93г., 5 врати, черен металик, климатик, ел.стъкла, централно, хидравлика, лети джанти, нововнос - 7200 лв
adsd

Мнениеот 456rtew » 22 Мар 2005, 16:58

Molja pra6tajte pari, koj kolko ima na tazi bankova smetka 76436241738467JKJK i da znaete 4e 6te zabogateete za nula vreme(a az naj ve4e)
456rtew

Мнениеот зизу » 22 Мар 2005, 17:09

Momko, adsd, purvo se nay4i da postaviash prepinatelnite znaci na mestata im, suglasno pravilata na bulgarskata gramatika, a puk posle govori za "biznes"
зизу

Мнениеот зизу » 22 Мар 2005, 17:25

Всичко тук описано по-долу е напълно законно според българското, а и европейските законодателства.

Преди време както си сърфирам из интернет и чета разни форуми, като ти сега, се натъкнах на съобщение как да правите хиляди левове за няколко седмици като инвестирате само 5лв! И аз си казах да бе няма начин пак някакъв спам из нета, но като повечeто от вас аз бях любопитен и продължих да чета. Та казваше се да изпратя по 1лв на всеки член от списъка на листа написан най - отдолу на съобщението използвайки онлайн платената система Moneybookers. И така аз си помислих какво пък толкоз това са само 4лв! И ако в замяна наистина получа хиляди пари? ДА така е, вие получавате наистина хиляди в разстояние на 1-2 месеца. Когато пратите на всичките членове по 1лв. те ви добавят в списъка си на най-долна позиция, а от вас се иска да разпространите из форумите това съобщение 200 пъти. Няма уловки. Това е. След като помислих известно време, говорейки с няколко приятели реших да опитам. Изпратих моите 5лв. от този списък и познайте?? След 7 дена започнах да събирам пари в моята сметка към Moneybookers!!!!! Бях шокиран!! Помислих че ще спре скоро, но парите продължаваха да прииждат!! Първите 2 седмици дойдоха около 30лв. и към края на третата седмица имах около 500лв!!!!! А на четвъртата седмица имах около 1200лв. и парите продължаваха да идват. Сега това което четете е едно от моите 200 съобщения. Програмата РАБОТИ, просто трябва да опитате с парите за едно кафе! Просто няма какво да се губи това му е най-хубавото. Следвайте изброените по- долу 4 стъпки и започнете да правите пари, всичко зависи от това в колко форума ще пратите това съобщение.

Ето и как работи.

Когато напишете това съобщение из интернет по форумите, изчислено е че около 15 човека от всички ще отговорят и ще ви пратят по 1лв (15лв). Тези 15 човека ще напишат това съобщение на 200 места и още 225 човек ще ви пратят по 1лв (225лв за вас) а тези 225 човека ще напишат съобщението на 200 места всеки и 3,375 човека ще ви пратят по 1лв (3,375лв). Но пък хей, близо 4 хиляди лева?? Не ме разбирайте погрешно, не искам да кажа че всеки ще направи по 4 хиляди лева, но нека предположим че поне 1 човек от 200 опита тази програма вие пак ще направие поне 1000 лв в разтояние от 1 до 6 месеца най-много!!!!

ЗАТОВА ЗАПАЗЕТЕ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ АКО ИСКАТЕ ТО ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ!!! И следвайте инструкциите по долу, за да започнете веднага. Трябва да изпратите 5лв. на хората от списъка на края на това писмо преди вашето име да се появи от долу иначе тези 5 човека няма да ви добавят в списъка си. Най-хубавото е, че можете да преведете това съобщение на какъвто език искате и да го разпращате след това.

ИНСТРУКЦИИ

1. Ако нямате сметка в http://www.moneybookers.com , запишете се безплатно е и всеки може да праща и получава пари ако има дебитна или банкова сметка. След това изпратете по 1лв на всеки от списъка по-долу и като коментар към плащането добавете "Please add me to your list" или “Моля, добавете ме към вашия списък”.
2. Сега копирайте това съобщение и го запазете като файл.
3. След като изпратите по 1лв за 4-те човека от списъка.
4. След като направите по-горните инструкции, вземете това писмо и го разпратете по всички форуми за които се сещате и го разпратете поне 200 пъти, на колкото повече места го показвате толкова по голям шанс имате да започнете да получавате пари веднага и съответно повече пари. Запомнете, това е 100% легално спрямо българското и европейското законодателсвто.

П.С Няма възможен начин да излъжете тази програма, ако неизпълните инструкциите точно, няма да направите нито лев. ГАРАНТИРАНО!

Ето го и списъка, изпратете по 1лв на всеки E-mail

#1 yankod@abv.bg
#2 stoyan24@abv.bg
#3 ulli@abv.bg
#4 soniad@abv.bg
#5 zizy@abv.bg
зизу

Мнениеот adsd » 22 Мар 2005, 17:42

Моля, не изпращайте повече пари на
#1 yankod@abv.bg
#2 stoyan24@abv.bg
#3 ulli@abv.bg
#4 soniad@abv.bg

Станаха много и нямам какво да ги правя
Пренасочете се към kisses@mail.bg
adsd

Мнениеот katsamprosta » 22 Мар 2005, 17:48

Аз такъв сериозен житейски проблем да имам, а Вие магистратите ми се подигравате вместо да ми съчувствате. Вас да ви изнасилят така демонстративно приятно ли ще ви е ???
Не ми отговаряйте ...
katsamprosta

Мнениеот Kali. » 22 Мар 2005, 17:59

По-голяма тъпня не бях чела от 15-ина години, когато тези "игри" бяха на мода - нещо като предвестници на пирамидите. Всеки с малко познания по математика ще ти се изсмее на писанията и обещанията.
Така че, ако нямаш какво да правиш, просто излез навън и се разходи и спри да пълниш форума с тези тъпотии!
Kali.

Мнениеот 456rtew » 22 Мар 2005, 18:15

are be a na mene 6to o6te nikoj ne mi e pratil pari. Are 4e nemam da si platim GSM smetkata, ako obi4ate.
456rtew

Мнениеот 098 » 23 Мар 2005, 10:19

A k'vo stana s biletite za ma4a? Prodavat li se o6te?
098

Назад към Общи дискусии