- Дата и час: 24 Ное 2024, 06:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Уволнение по чл 71
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Уволнение по чл 71
Здравейте, при прекратяване на трудов договор, подписан по чл.70 в полза на работодателя, при уволнение по чл.71 има ли право работодателят да не ми изплати последната месечна заплата? В случай че ме е уволнил без предизвестие.
- complexi7y
- Нов потребител
Re: Уволнение по чл 71
чл.70,ал.3 КТ. Казва,че при договора за изпитване страните имат същите права и задължения,както при окончателен ТД, т.е. ако не ги изпрати иск с/у него за неизплатено ТВ !
- tevlogiev
- Младши потребител
71,1 КТ
- aliena82
- Младши потребител
aliena82 написа:71,1 КТ
Интересно ми е какво искате да кажете ?!
- tevlogiev
- Младши потребител
Че е без значение, че е без предизвестие. Ако става дума за обезщетение, то е само за неизползван отпуск на база работна заплата. Но си плаща работодателя отработеното.
- aliena82
- Младши потребител
aliena82 написа:Че е без значение, че е без предизвестие. Ако става дума за обезщетение, то е само за неизползван отпуск на база работна заплата. Но си плаща работодателя отработеното.
+1
- tevlogiev
- Младши потребител
Благодаря ви, и двамата сте прави, чакам да мине седем дневният срок след последното число, до което трябва да бъде преведено ТВ, и завеждам дело.
- complexi7y
- Нов потребител
complexi7y написа:Благодаря ви, и двамата сте прави, чакам да мине седем дневният срок след последното число, до което трябва да бъде преведено ТВ, и завеждам дело.
Не мога само да намеря къде КТ посочва седем дневният срок?! До колкото мисля,КТ не посочва някакъв конкретен срок,налице трябва просто да е забавено изплащането от срокът определен за заплащане на ТВ ?!
- tevlogiev
- Младши потребител
Здравейте, бихте ли ми препоръчали адвокат по трудово право, който да ми съдейства? От прочетеното ми стана ясно, че е възможно и сам да се оправя, но все пак не ми се рискува. Става дума за София. Благодаря предварително.
- complexi7y
- Нов потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|