начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

По повод утвърждаването на интегралната бюлетина за изборите

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

По повод утвърждаването на интегралната бюлетина за изборите

Мнениеот Българин » 10 Апр 2005, 18:36

Тия от ДПС е най-добре въобще да бъдат задраскани.
Абе, слабопаметни, не помните ли кой първи предложи интегралната бюлетина – Гергьовден!!! Ама царските чак сега увряха – като се напърдяха с турците!
Неграмотните да идат да копат тютюн и да излизат в пенсия с 20 лева. Бъдещето е на младите европейци!
Браво на интегралната бюлетина!
Българи, знаете ли, че в изпълнителната власт българският език вече е втори език!
Българин

Re: По повод утвърждаването на интегралната бюлетина за избо

Мнениеот Enigma » 10 Апр 2005, 18:49

Всичко хубаво, ама законът, по който е избиран тоя парламент, НДСВ ли го приеха, че да предвидят и интегралната бюлетина тогава. Това е сайт за юристи, не за политически бълвоч.
Enigma

Мнениеот Gero2 » 11 Апр 2005, 15:41

Няма такова нещо. Това са само блъфове и митове. Аз лично редовно ходя по работни групи в МЗГ и една турска дума не съм чул. Също така явно много хоря бъркат турците с циганите говорещи турски език. Щото повечето са роми и се представят за турци. За българомохамеданите пък отделно. Те тия дето сте ги гледали по кеч войските и по строителните такива са си чисти турски цигани. Защо в ДПС няма цигани, замисляли ли сте се.
Има и нещо друго. Просто много хора търсят отдушник и се чудят кой да им излезе виновен. Турците ли са мутрите, турците ли изнесоха българските пари, те ли са наркоБосовете в БГ и т.н. Съгласен съм, че неграмотни хора едва ли имат място в това да определят бъдещето на България, но все пак Конституцията следва дасе спазва. Също така трябва да се измисли начин и да се преустанови това идване на рейсовете от Турция по изборите. И какво са ти виновни тези, дето бачкат по цял ден на полето едва да изкарат прехраната си. Те ли ни докараха до това мизерно положение
Има истини, но колеги хайде да бъдем обективни.
Gero2

Мнениеот stavrev » 12 Апр 2005, 00:49

Няма нищо по-противоконституционно и антидемократично от това хора,които не се смятат за българи да решават съдбините на България. Ако тези хора,които би трябвало да наричаме единствено българи с турско самосъзнание искат да живеят като български граждани, следва да направят усилие и да научат български език. Другото е подготовка за промяна на унитарната форма на държавата.Който е срещу интегралната бюлетина е за това нещо.
А в МЗГ не само че се говори турски,но и българите,работещи там са наричани "гяури".
Разбира се,както винаги, обикновените хора не са виновни.Виновните са други.
stavrev
Потребител

Мнениеот Pepino1 » 12 Апр 2005, 09:35

На мен приятелката ми работи в МЗГ и това за гяурите казва, че въобще не е вярно. Не знам, информацията явно идва от много страни и веднъж като се каже лафа за сестрата иди се оправяй.
Има и нещо друго. Много от тези хора въобще нямат никакво намерение да живеят в Турция и т.н. Тук са завършили образованието си и тук искат да живеят и работят. В един момент обаче действа неписаното правило и когато кандидатстват някъде за работа ги пренебрегват. Не става дума само за турците. И хората от другите малцинства не ги преценяват по интелекта и възможностите. Е тези хора какво, никога да не работят на хубава работа и нигога да не успеят, така ли. Я се замислете и за факта, кои съседни нам нации се отнасят най-добре и най-дружелюбно към българите. Сърбите ли, гърците ли, българите живеещи в Скопска Македония, Румънците или Турците ?????
Няма спор, че много хора от ДПС не им е мястото в политиката, а в затвора. За това спор няма. Ама то за затвора от тази партия са най малко. Вижте ги другите к,во правят.
Pepino1

Назад към Общи дискусии