Това е много жалко, та нали именно с БСП се свързва всичко лошо. Ще позволим още един с чисто БЪЛГАРСКО име Сергей Дмитриевич Станишев!-да стане премиер, иска ми се да вярвам, че това не бива да се случва!
НЯМАМЕ ПРАВО НА ТОВА-МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХМЕ 1997г,
Костов, човекът излъгал най-интелигентната част от избирателите, подиграл се с репресираните от комунистическия терор със символични компенсаций-та нали именно той 12 пъти гласува заедно с БСП в столичния парламент.
Да не позволим отново антибългарско настроени хора да управлияват родината ни!
- Дата и час: 04 Дек 2024, 21:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Шест формации имат шанс за 40-ия парламент", пише в "Дневник
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Шест формации имат шанс за 40-ия парламент", пише в "Дне
А на кого да позволим да управлява родината ни?Винаги има възможност на още някое величество да са му харесали някои от свободните върхове по планините , но да не разчитаме на това все пак.
- Вяра
Ей, УЖАС, не е тук мястото да водиш предизборната си кампания. По-некомпетентно правителство пък от днешното сме нямали. На тях не им стигна акъла дори как да открадът и по нещичко за себе си
- иванова
Да не говорим пък за едни, дето сами щяли да се явяват на избори. Аз не знам такива предатели и блюдолизници /дето цяла нация ги видя какво направиха/ дали въобще ще минат бариерата, а те милите не знам колко депутати в НС казват, че щяли да вкарат.
- Pepino1
Все ми се струва, че това е правен портал, съответно форум и не би следвало да се впускаме в разгорещени политически дискусии. Би следвало, да направите това някъде другаде, според мен!
- BaTSali
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|