- Дата и час: 04 Дек 2024, 21:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Хващане за палците-6598 епизод
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
33 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Хващане за палците-6598 епизод
Пичове,мислете позитивно и креативно. Какво се пените на нечие твърдение.Доказателство му е майката,пък тогава и на Господари на ефира може да ги пратите.Идеи,идеи,бол...
- Dance it! 15
Колега, да не работите в МЗГ, защото само там не смеят да кажат нещо лошо за Кабил. За разлика от всички други администрации, включително и моята...
- boba
всичко което казваш ми се струва невероятно, ако е така.........какво ли ни чака след следващите избори.......направо не смея да си помисля.....дано да не ми се налага да попадам в ситуация на твоята,защото може и да ми спретнат едно бързо, най-малко за дребно хулиганство
- mery73
Абе, с извинение за нежните ни уши, ама наистина си е Бало Мамата...
- valq
Абе, Тараланчо... "Вер" е дай, а "Вар" е има. Така, че най- вероятно са ти викали "Вер вар"......! Ето и в тази институция- "строителната площадка " ще ни трябва турски- еле утре като ни поосъдят за хулигания при разправа с земеделските служители или пък може и на образованието да станат след следващите избори. Не сезнае до колко ще им се наведат следващите депутати...
- адресат
Малко доказателство ли са новините на турски по националната телевизия?Сега и по Радио Хоризонт щели да ги пускат .Скоро и в училище ще се изучава на мястото на руския .Тея копеленца са плъзнали навсякъде и се съревновават с гадните цигани кой ще ни претопи пръв.
- karabrim
- Младши потребител
И мен ме е срам, ама нали съм си първосигнална на някои теми...
Днес минах покрай МЗГ. Ми то тва първо ми дойде на акъл.
Иначе имам доста познати турци, но сега като се замисля, готините са си от Турция в оригинал.
А за тези тук - когато спрат да се мислят за различни, тогава и ние ще ги приемем. Не може живееш в Б-я, да искаш социални и здравни и да се смяташ за дискриминиран. Ми то гузен - негонен бяга! Докато си намираш оправдание и си изтриваш ръцете с етническия въпрос, а отговорността все ти отбягва - така ще е.
И ще ме плашат с нарушаване на етническия мир в страната! Кои са те, бе!!!
В МОЯТА СТРАНА!!! В МОЯТА БЪЛГАРИЯ!!!
УЖАС!
Днес минах покрай МЗГ. Ми то тва първо ми дойде на акъл.
Иначе имам доста познати турци, но сега като се замисля, готините са си от Турция в оригинал.
А за тези тук - когато спрат да се мислят за различни, тогава и ние ще ги приемем. Не може живееш в Б-я, да искаш социални и здравни и да се смяташ за дискриминиран. Ми то гузен - негонен бяга! Докато си намираш оправдание и си изтриваш ръцете с етническия въпрос, а отговорността все ти отбягва - така ще е.
И ще ме плашат с нарушаване на етническия мир в страната! Кои са те, бе!!!
В МОЯТА СТРАНА!!! В МОЯТА БЪЛГАРИЯ!!!
УЖАС!
- valq
Много си права valq, напълно съм съгласен! Ама някои се извиниха за възродителен процес, а кой се извини за 500 години робство?! И само някой да ми каже, че не е било такова, а нещо друго-присъствие например!
- syn4oto
Не България, Валя, а БУЛГАРИСТАН, както те я наричат!!! Мисля, че това СТАН накрая от турски означавало нещо като провинция....моля ви кажете дали е така, че не разбирам турски.
- Kali.
Болна тема.
Как някой не е казал, че са ни помагали в естествения подбор на доброволни начала.
Иначе КОМШИИТЕ са готини. А това, че други имат проблеми с адаптацията и личностни комплекси, не би трябвало да се прави наш проблем, по-точно, на обществото като цяло, нали?
И аз си мисля, че те, включително и циганите(пардон, ромите) ме дискриминират, ама нейсе! Що те няма да плащат ток, а аз ще плащам по 200лв. на месец? Що аз ще плащам зверски осигуровки, а те ще вземат социални?!? Ами малкия данък за апартамента ми може ли да се сравни с БЕЗПЛАТНОТО ползване на техните палати, за които държавата не взима данък първо, защото са незаконни, и, второ, защото го смята за несъбираемо вземане. Каузичка пердута.
...... им!
Цялата държава с тях трябва да се занимава! Малцинства! Те сами не се интегрират, та ние зорлем ще ти караме! Ако щат!
Как някой не е казал, че са ни помагали в естествения подбор на доброволни начала.
Иначе КОМШИИТЕ са готини. А това, че други имат проблеми с адаптацията и личностни комплекси, не би трябвало да се прави наш проблем, по-точно, на обществото като цяло, нали?
И аз си мисля, че те, включително и циганите(пардон, ромите) ме дискриминират, ама нейсе! Що те няма да плащат ток, а аз ще плащам по 200лв. на месец? Що аз ще плащам зверски осигуровки, а те ще вземат социални?!? Ами малкия данък за апартамента ми може ли да се сравни с БЕЗПЛАТНОТО ползване на техните палати, за които държавата не взима данък първо, защото са незаконни, и, второ, защото го смята за несъбираемо вземане. Каузичка пердута.
...... им!
Цялата държава с тях трябва да се занимава! Малцинства! Те сами не се интегрират, та ние зорлем ще ти караме! Ако щат!
- valq
Аз няколко души съм питала, ама все ми отговарят, че било окончание на географско название, като -ия. Но като се замислиш на кои държави слагат -стан... може и да е провинция. Не знам.
- valq
33 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|