- Дата и час: 04 Дек 2024, 21:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Хващане за палците-6598 епизод
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
33 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Хващане за палците-6598 епизод
До тези, които днес са и не са минали покрай Министерство на земеделието:
Видяхте ли знамената на фасадата?
Знаменцето на лелеяната ни мечта-вече реалност-НАТО, огромно и чисто, по-синьо от родното ни небе, стои, опънатко и гладичко, на тераската на третия етаж на милото ни М-во!
А под него! Смачкано, по-мръсно от ром, въргалял се на сметището в Ситняково месец, ВИСИ нещо мъничко. Мандахерца се на вятъра. Какво?
Нашето мило, родно трибагрениче с едвам различими цветове!!!
Родолюбци!!! Гъзолизци!!! Поне малко лицемерие да покажат, прах в очите да ни хвърлят, пак ще съм доволен. Само знаменцето ни да го уважават!
А в Турция помните ли какво стана преди 2 седмици, когато кюрдите се опитаха да запалят турското знаме? Нашия МИНИСТЪР на земеделието поне да беше взел пример от своите!
Видяхте ли знамената на фасадата?
Знаменцето на лелеяната ни мечта-вече реалност-НАТО, огромно и чисто, по-синьо от родното ни небе, стои, опънатко и гладичко, на тераската на третия етаж на милото ни М-во!
А под него! Смачкано, по-мръсно от ром, въргалял се на сметището в Ситняково месец, ВИСИ нещо мъничко. Мандахерца се на вятъра. Какво?
Нашето мило, родно трибагрениче с едвам различими цветове!!!
Родолюбци!!! Гъзолизци!!! Поне малко лицемерие да покажат, прах в очите да ни хвърлят, пак ще съм доволен. Само знаменцето ни да го уважават!
А в Турция помните ли какво стана преди 2 седмици, когато кюрдите се опитаха да запалят турското знаме? Нашия МИНИСТЪР на земеделието поне да беше взел пример от своите!
- БЕСЕН!
Re: Хващане за палците-6598 епизод
Абе, изобщо не се учудвам, то в нашата държава всичко става . На тия там някой да им каже да си оправят знамето. Какво общо има НАТО с МЗ?
- Бо
Мамка им рязани карабини!
Днес ходих до МЗ по работа. В коридорите им ХАНЪМИ СЕ РАЗХОЖДАТ със забрадки. Главите им плоски като в долината на кючека (не че имам нещо против кючека)!?!
Подписвах един договор и нося печат на фирмака клиент и фереджето ми вика: "Вар печат" !!! Справка за който не знае: Вар на турски е дай!
Сие ебало мамата, колеги!?! БаФти простака, ама нейсе!
Анаааааааа, Галатасараааай!!!!
Днес ходих до МЗ по работа. В коридорите им ХАНЪМИ СЕ РАЗХОЖДАТ със забрадки. Главите им плоски като в долината на кючека (не че имам нещо против кючека)!?!
Подписвах един договор и нося печат на фирмака клиент и фереджето ми вика: "Вар печат" !!! Справка за който не знае: Вар на турски е дай!
Сие ебало мамата, колеги!?! БаФти простака, ама нейсе!
Анаааааааа, Галатасараааай!!!!
- Таралан Кольо
Краен си!
И турците имат права - и те са хора. А нихат кабил е много добър министър. България е държава с различни етноси в нея
И турците имат права - и те са хора. А нихат кабил е много добър министър. България е държава с различни етноси в нея
- Ян Бибиян
Че как така? Ама що за чудо е това? Напоследък се пообразоваха и плъпнаха тук-там, ама да ни казват гяури в днешно време!
- Бо
Някой ако познава служител в това министерство да го попита как се работи там. Ще се изненадате ама множко!! А "Вар печат" е "Има печат". Ще трябва не сед много годинки да учим и турски май!!
- адресат
И аз съм чувал, че е лошо, ама мислех, че това са само субективни приказки на недоволни.
- БЕСЕН!
В общинските комисии по земеделие и гори и там са едни...................
- Бо
Конституция на Република Българи
чл. 3 Официалният език в републиката е българския.
И това няма нищо общо с етноса!
чл. 3 Официалният език в републиката е българския.
И това няма нищо общо с етноса!
- Be you
Чл. 3. Официалният език в републиката е българският.
Чл. 4. (1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната.
Чл. 4. (1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната.
- Be you
Това МЗГ е нещо като...... И аз съм бесен. Имам повод да ги зачеша и ги започвам другата седмица. А захвана ли нещо - карам докрай.
- лунатик
Е, аз къде съм казал, че не са хора? Хора са, ама са турци!?! Нищо лошо, но Бг министерство да ми вика "вар печат"??? И с касинки да ми ходят, еееее, ай сиктир бе джанъм!?!
- Таралан Кольо
Глупости! Вар е дай. Като ученик и студент през ваканциите бачках много по строежи и знам, че "Вар вар" е "дай вар(строителен материал)"
- Таралан Кольо
Чета,чета...за всяка проблемация си има разрешение.
Ако съм на теб и имам GSM с диктофон...лелемалеееееееееееееееее,ще си ги запиша,ще ги кача в интернет да им се смея всички:P
Ако съм на теб и имам GSM с диктофон...лелемалеееееееееееееееее,ще си ги запиша,ще ги кача в интернет да им се смея всички:P
- Dance it! 15
33 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|