- Дата и час: 28 Ное 2024, 01:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Неплатен отпуск без знанието на работниците
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Неплатен отпуск без знанието на работниците
Здравейте, случи се така, че във фирмата в която работим, сме били в неплатена отпуска от ноември 2015 до февруари 2016 без наше знание, като през цялото това време сме били на работа, даже и платени отпуски сме взимали. Посъветвайте ме как да процедирам в такъв случай, какви възможности за действие имам. Благодаря!
- valerivk
- Нов потребител
Re: Неплатен отпуск без знанието на работниците
Много постна информация давате. Има ли молби за ползване на отпуск от името на работниците до ръководството, има ли заповеди някакви от ръководството или нещо такова .. Кога за по колко време сте били в отпуск (уж), пълните си възнаграждения ли сте получавали в съответните месеци ..
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
Здравейте, няма никакви молби или уведомления, не сме подписвали нищо, получавали сме си заплатите. Доколкото знам това е направено с цел да се спестят пари от осигуровки без знанието на никой.
- valerivk
- Нов потребител
Това ми звучи много на практиката, която Виденов използват, само че там директно си карат служителите да си подписват молби за неплатен отпуск, ако искат да си запазят работата.
- maret2
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|