начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Моя страна , моя България

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моя страна , моя България

Мнениеот karabrim » 30 Мар 2005, 13:33

Емил Димитров почина.
karabrim
Младши потребител

Re: Моя страна , моя България

Мнениеот valq » 30 Мар 2005, 14:03

Никъде в информационните агенции не го пише. Ти откъде знаеш? Не трябва да се шегуваш с такива неща, особено с човек като Емил Димитров.
valq

Мнениеот valq » 30 Мар 2005, 14:05

Извинявай, пише го. За съжаление, вярно е. Дано там му е по-леко.
valq

Мнениеот Tess' » 30 Мар 2005, 14:14

Лека му пръст на Емил Димитров! Беше един ненадминат глас. Знам , че много болка е преживял в през живото си и искрено се надявам хора като него да отиват в рая.
Tess'

Мнениеот zorina » 30 Мар 2005, 14:25

Дано! Да почива в мир! След него остават песните му...
zorina
Нов потребител

Мнениеот галина » 30 Мар 2005, 21:58

Не мога да повярвам!Бог да го прости и мир на праха му! Той беше велик!
галина

Мнениеот Гери » 30 Мар 2005, 22:07

Преклон пред паметта му! Остави ни безценното си творчество и любовта към България!
Гери

Мнениеот донна2 » 30 Мар 2005, 22:46

Лека му пръст и да почива в мир , песните които изпя са безценни.
донна2

Мнениеот Lazar Petrov » 31 Мар 2005, 10:02

На един ГОЛЯМ ЧОВЕК, който не ще загине в сърцата на поколения българи -
ЧОВЕК, който се отдаде на "Моя страна, моя България".

Нека той бъде там, отгоре с нас.

За него - само добро!
Lazar Petrov

Мнениеот ^Himena^ » 02 Апр 2005, 12:40

Za edin goliam pevec kato nego samo POKLON!

TOI E CARIAT NA BULGARSKATA PESEN! NEKA PO4IVA V MIR I DA ZNAE 4E NIKOGA NE SHTE GO ZABRAVIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^Himena^

Мнениеот tea7 » 02 Апр 2005, 12:53

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ ПЕВЕЦ ЕМИЛ ДИМИТРОВ!!! ТОЙ ВИНАГИ ЩЕ ЖИВЕЕ В СЪРЦАТА НА БЪЛГАРИТЕ!
tea7

Мнениеот Be you » 03 Апр 2005, 01:19

Прекланям се!!! Мир на душата му !!!
И не само Моя страна, Моя България!
Каква невеста си била ти мила мамо!
Be you

Мнениеот Tess » 03 Апр 2005, 14:56

Знам, че за в бъдеще някои млади певци - талантливи и бездарни, ще правят опити да пеят песните на Емил Димитров, но никой не ще може да ги изпълни така както той умееше!
Това се случва с много евъргрийни. Особено впечатление ми направиха новите варианти на "Българска роза" на Паша Христова. Една млада певица сега я пее толкова посредствено, че песента звучи съвсем обикновено и няма нищо общо с оригинала.
А за великите певци като Емил Димитров и Паша Христова е достатъчно да чуеш само гласа и песните им за да усетиш величието им /казвам това защото нея никога не съм я виждала наживо, а него рядко, повече съм слушала песните им/.

Късно снощи по НТВ гледах интервю с Емил Димитров скоро снимано - и беше потресаващо....Всичките страдания през живота му се бяха изписали....
Как е възможно държавата и хората , които са били част от живота му да са се отнасяли така жестоко с човек като него?! Но нищо на този свят не остава ненаказано - и всички, които са го тормозили рано или късно ще си платят - провидението забавя, но не забравя.
Лека му пръст и дано е отишъл в по-добър и справедлив свят!
Tess

Мнениеот Be you » 03 Апр 2005, 19:17

Нека има повече млади хора като Вас, които да могат да възприемат, да почувстват величието на песните им.
Аз съм от тези, които с ученическа униформа тичаха по концертите им. До сега за моето семейство, децата ни и близките ни, те - Емил Димитров и Паша Христова са "нашия сигнал". В малкото време, което можем да се съберем заедно, те са музикалния ни фон.
Be you

Мнениеот enigma » 04 Апр 2005, 16:15

Всичко е субективно. За мене той е трубадур на пошлостта.

Като човек го познавам само от пресата, а тя не е реална.

Не знам нищо да е направил за БГ, освен, че пя по Либия и прочее страни, където ни прослави с не толкова приятни неща - от нивото на слуховете да медицинските ни сестри.

Мир на праха му.
enigma

Мнениеот 131313 » 04 Апр 2005, 16:40

То пък сега едни възвишени песни се пеят, чак ум да ти зайде! По - добре Емил Димитров, отколкото разни певачки и чалгаджии! Във всяка от песните му има много повече смисъл, отколкото във всички долнопробни кръчмарски "песни". За гласовите възможности да не говорим!!!
С две думи - уважавам мнението Ви, ама по никакъв начин не мога да го споделя.
131313

Назад към Общи дискусии