начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

За кухите лейки във форума

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

За кухите лейки във форума

Мнениеот bateto » 24 Мар 2005, 10:28

Колеги, прави ми впечатление, че в този форум много често се наблюдават мнения от хора, които:

1. Или имат проблем с психиката
2. Или имат сексуални проблеми
3. Или нямат какво друго да правят, та пускат реплики из форумите.

Дали оценкат ами е правилна или греша?
bateto

Re: За кухите лейки във форума

Мнениеот BaTSali » 24 Мар 2005, 10:36

Има нещо вярно, и то в голяма степен! Правен форум , а пък прилича на психо - градинка, къде са психиатрите - имат голям избор от обекти на изследване!!
BaTSali

Мнениеот botsanov » 24 Мар 2005, 10:46

Вярно е!И бих добавил:пишат и безродници-на латиница.Ако вие не уважавате
труда си за писане,ние уважаваме труда си за четене и затова не ви четем.
botsanov

Мнениеот BaTSali » 24 Мар 2005, 10:50

Абсолютно Ви поддържам мнението! Ако ние не пишем на български на кирилица, как да искаме от децата да пишат на кирилица!!
BaTSali

Мнениеот roses » 24 Мар 2005, 10:51

Много сте прави колеги. Това е форум за юристи и е хубаво да се четат не глупости във него, а нещо наистина смислено и написано на КИРИЛИЦА!Вярно, че народа психясва, ама не тук е мястото за демонстрации.
roses

Мнениеот Таралан Кольо » 24 Мар 2005, 11:19

Съгласен!
Също така има и "колеги", които само твърдят, че са много високо ниво и умират да си избиват комплексите със стрелба във въздуха.
Предполагам, че се сещате за кого с "високото ниво" говоря!?!

Само кирилица!!!
Таралан Кольо

Мнениеот nikilex » 24 Мар 2005, 12:35

Позволвам си скромно да отбележа, че темата "КИРИЛИЦА" я бях повдигнал в началото на календарната година.
Единствения тогава аргументиран отговор на отсрещната страна беше следния:

Re: КИРИЛИЦА 2005
Автор: Anastassia.Terzieva (---.sofiaonline.net)
Дата: 01-01-05 19:57

OT BAN NESHTO SE ZABAVIHA SAS STANDARTA ZA PISANETO NA KIRILICA s latinski bukvi no kakvo da se pravi shte pochakame... da ni priznaiat oficialno...
tova moje da ulesni izuchavaneto na slavianskite ezici ot chujdenci ne mislite li
nikilex
Потребител

Мнениеот BaTSali » 24 Мар 2005, 12:43

Без коментар!!!
BaTSali

Мнениеот haho » 24 Мар 2005, 12:45

Абсолютно и аз съм на мнението,че като народ с хилядолетна култура,традиции и писменост трябва да пишем на КИРИЛИЦА!Във форума на data.bg дори заличават теми писани на латиница и редовните участници в него не само,че подкрепят това крайно решение,но и сами правят забележка на писалите ги.И за разлика от тук модераторите много по-стриктно следят кой и какво пише,както и къде го пише,като своевременно преместват или премахват теми.Обърнахте ли внимание в раздела "Обсъждане на законопроекти" каква интересна тема се е появила от Путаночка?:)И дори този път не е майтап,защото IP е руско:)
haho
Младши потребител

Мнениеот EMM » 24 Мар 2005, 13:05

първо, абсолютно съм съгласен, че ние сме българи и трябва да пишем на кирилица. Съгласен съм, че във форума преобладава участието на хора, които имат някакъв проблем. Моето мнение е, че колегите, които са най - активни и най-често си дават мннието (много често неправилно, неточно или отнесено от вихъра), са хора без работа. Не може да си добър адвокат и да имаш много работа, и по цял ден да киснеш във форума.
EMM

Мнениеот Kali. » 24 Мар 2005, 13:20

http://6lyokavitza.org

Прочетете това.
Kali.

Назад към Общи дискусии