Интересува ме всички адвокати и юристи ли са регистрирани или по-скоро дали са вписани в търсачката на ЛЕКС?
Опитвам се да намеря адвокат и юрист по имената им но не мога. Дали това означава, че не съществуват или че само не са вписани тук?
- Дата и час: 12 Дек 2024, 00:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Всички ли са регистрирани?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
17 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Жсички ли са регистрирани?
Всеки адвокат е вписан в АК.Трябва да знаеш точно в коя и имената.Ако е вписан и работи легално,няма начин да не го намериш.Това важи само и единствено за адвокатите
- галина
Не, май не са въведени всички. Моя позната (колега-адвокат) не е в списъка.
- Гери
Е да де, ама е в списъка на редовните адвокати излязал в ДВ бр.незнам си кой от 2005 год.
- Гери
Е как ще е миналия петък бе... тя е адвокат от миналата година, а ДВ беше или в бр. 1 или 3 :)
- Гери
Re: Всички ли са регистрирани?
Ами, аз се опитах по двете имена да намеря един адвокат тук от търсене адвокати и нищо не ми показа - същото и за нотариуса.
Търсих го като гр. София и после като всички райони и пак нищо.
Искам да разбера дали има и друг начин на тъсене. Въпроса е че получих нещо от този адвокат и подисано пред нотариус, но се съмнявам че е фалшиво и искам да проверя дали тези хора наистина са това за което се представят.
Търсих го като гр. София и после като всички райони и пак нищо.
Искам да разбера дали има и друг начин на тъсене. Въпроса е че получих нещо от този адвокат и подисано пред нотариус, но се съмнявам че е фалшиво и искам да проверя дали тези хора наистина са това за което се представят.
- нина
Списъците на Лекс-а не са точни!
Аз съм живия пример. От няколко години ме водят само с две имена, но в колегията съм известен с третото; сбъркана ми е и кантората, макар, че в адвокатската колегия промените са своевревенно отразени. Ако някой иска да ме намири в Лекс-а, ако не ми знае мобилния, надали ще може. То излиза, че само аз си знам, че посоченият адвокат съм аз. Но това от друга страна е по- добре - работим под прикритие, значи!
Аз съм живия пример. От няколко години ме водят само с две имена, но в колегията съм известен с третото; сбъркана ми е и кантората, макар, че в адвокатската колегия промените са своевревенно отразени. Ако някой иска да ме намири в Лекс-а, ако не ми знае мобилния, надали ще може. То излиза, че само аз си знам, че посоченият адвокат съм аз. Но това от друга страна е по- добре - работим под прикритие, значи!
-
scribtor - Потребител
Госпожице Нина, лекс не е някакъв официален регистър, ако е адвокат, търсете го в регистъра на съответната АК, което най-лесно ще направите в Апис - там поне е лесно - пишеш името на бара на търсене и ти излиза всичко за този човек. Ако не е вписан адвокат, а юрисконсулт, е по трудно, защото няма регистри.
- Inka2
Списъите са непълни и неточни.
Има и вписани от 2004 колеги които просто "липсват" в Lex.bg
Явно някои АК-ии не подават актуална информация до ВАС.
НО, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ КОРИГИРА ДАННИТЕ
ИЛИ ДА ВПИШЕ / ЗАЛИЧИ ДРУГ КОЛЕГА
Това последното дано не го прочете някой "Недобросъвестен"
Има и вписани от 2004 колеги които просто "липсват" в Lex.bg
Явно някои АК-ии не подават актуална информация до ВАС.
НО, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ КОРИГИРА ДАННИТЕ
ИЛИ ДА ВПИШЕ / ЗАЛИЧИ ДРУГ КОЛЕГА
Това последното дано не го прочете някой "Недобросъвестен"
- nikilex
- Потребител
nikilex,
не
ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ КОРИГИРА ДАННИТЕ
ИЛИ ДА ВПИШЕ / ЗАЛИЧИ ДРУГ КОЛЕГА,
а
всеки може да предложи промяна, но дали ще я направят е друг въпрос.
не
ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ КОРИГИРА ДАННИТЕ
ИЛИ ДА ВПИШЕ / ЗАЛИЧИ ДРУГ КОЛЕГА,
а
всеки може да предложи промяна, но дали ще я направят е друг въпрос.
- Пионерче
скапани регистри има навсякъде
за нотариуса - не знам, но в страницата на ВАС липсват много адвокати от провинцията.
аз също липсвам там - вписан съм повече от одина и съм съвсем редовен..
аз също липсвам там - вписан съм повече от одина и съм съвсем редовен..
- Ant
Експериментално си смених и трите имена.
Промяната се възприема безпроблемно на момента.
Е ... пак си ги възстанових, ама ако това го направи някой ....... ???
Промяната се възприема безпроблемно на момента.
Е ... пак си ги възстанових, ама ако това го направи някой ....... ???
- nikilex
- Потребител
Не всички са регистрирани, аз лично си въведох името.Пробвай да звъннеш в САК или в която адвокатска колегия е твоят адвокат.Принципно в търсачката тук актуализират информацията, но има пропуски.Скоро една колежка сама си добави името, защото видя, че липсва в списъка, а е вписана в САК от юли.
- kantorata_
17 мнения
• Страница 1 от 1
|
|