- Дата и час: 04 Дек 2024, 21:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Distancionno obu4enie
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Distancionno obu4enie
Imah namerenie da sledvam v Moskovskia durjaven universitet po ikonomika , statistika i informatika , pod distancionna forma .Estestveno predi tova re6ih da prou4a za kakvo stava vapros , ot predstavitelstvoto(balkanski center biznes universitet) mi kazaha 4e vsi4ko bilo legalno , diplomite bili priznati i v bulgaria i v 4ujbina , Naposleduk mnogo se govori imenno za tazi forma na obu4enie , sega navliza 6iroko v na6ata strana .No toku 6to popadnah na edna stranica(http://www.anticorruption.bg/acedu/article.php?id=94) kudeto vaprosnia universitet se spomenava v edna statia kato prisustva6t v 4ernia spisak na universitetite koito ne sa priznati . Predtsavitelstvoto e firma ,izvur6va6ta posredni4eskata deisnot , ne iniversitet . Vaprosut mi e tezi ne6ta uredeni li sa pravno v na6ata strana. Ako se zapi6a tam , izdadenata mi vposledstvie diploma validna li 6te e ili ne?
- bude6t_student
Re: Distancionno obu4enie
"валидна" диплома в България, може да получиш само от акредитиран университет :)
- Гери
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|