начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

mn mi e tejko

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: mn mi e tejko

Мнениеот 444 » 19 Ное 2004, 16:29

Аз съм твой приятел....
444

Мнениеот valq » 19 Ное 2004, 16:42

Абе, колеги, дали не е от професията?
valq

Re: на Боба

Мнениеот boba » 19 Ное 2004, 18:22

Вече не, наситих му се! Но, кажи начин за измъкване?
boba

Мнениеот Nasko` » 20 Ное 2004, 20:07

Със сигурност е и от професията...
Nasko`

Мнениеот Nasko` » 20 Ное 2004, 20:13

Аз намерих един изход - намерих си хоби. Сега съм си направил градина и гледам в свободното си време цветя. Гордостта ми е едно черно лале...Чувствам се като дете, но пък помага. Намери си хоби.
Nasko`

Мнениеот sunny_75 » 20 Ное 2004, 20:29

Това за хобито е изпробвано-и не знам защо, но наистина цветята помагат-един колега се гордее с орхидеи, аз самата-с по-обикновени и лесни за отглеждане цветя.При мен стана даже неусетно-но сега, като се замислям, май има ефект...
sunny_75

Мнениеот ippon » 20 Ное 2004, 20:41

Еко обичаш котоките,вземи си една малка сиамка.Тее са чудесно средство за терапия на духа.Чога да ти подаря едно сиамче-момче на пет месеца.
ippon
Потребител

Мнениеот Nasko` » 20 Ное 2004, 20:57

Да, котетата също са "добро лечение". А преди се чудех защо много стари хора си имат домашни любимци.
Nasko`

Мнениеот донна2 » 20 Ное 2004, 21:02

това с цветята е чудесно като ходя в командировки си купувам или цвете или някаква декоративна саксийка прави ми удоволствие така или инъче живея в апартамент поне да е зелено ,а котка си имам много отдавна много е смешна върши ги едни такива да и се чудиш с две думи забавна е ,някога е взех уж за детето ,но сега май само аз се занимавам с нея
донна2

Мнениеот Nasko` » 20 Ное 2004, 21:05

Това което ме спира да си взема коте е, че един колега си има - и у тях мирише ужасно...
Nasko`

Мнениеот sunny_75 » 20 Ное 2004, 21:50

Водя ви всичките в класацията:немска овчарка+ булонка+ 3 костенурки....Миризмата на котките не ме притеснява-страхувам се от тях :)
Хубаво е, че си ги говорим тези неща-ние, себеподобните...Живея в къща-не тормозя с менажерията си съседите отгоре, отдолу и къде ли не-да не направите погрешен извод...А китките ми са на работа.
И пак съм във вашата група-на тези, които ни е самотно...
sunny_75

Мнениеот донна2 » 21 Ное 2004, 00:37

Ами Наско за да не ти мирише ,ако не живееш в къща с двор нужно е да я научиш на малко хигиена не знам колко е място да пиша тук за това ,но примерно една тоалетна за котка/тя абсорбира и миризмата/ и хигиенни навици относно това ще се отрази добре .
донна2

Мнениеот Nasko` » 21 Ное 2004, 12:07

Не знам доколко такава котешка тоалетна върши работа, но даже веднъж ако направи белята на дивана, няма да мога да го понеса.
С цветята такива проблеми нямам, те не са толкова ангажиращи.
Nasko`

Мнениеот донна2 » 21 Ное 2004, 12:31

при мене котето не прави такива поразии научено е от малко и си знае къде и как ,виж има нещо друго моето е котка ,но ако си вземеш котарак тия си маркират територията и може и за това да мирише миризмата се изпира много трудно ,ами има една приказка къщата е на котката така ,че .......
донна2

вярно е

Мнениеот beznadejdna » 21 Ное 2004, 16:46

за котките - вярно е,
аз също имам котка, все пак благодаря на Иппон за предложението, но няма да се разберат с моята сиамка ...
наистина, мъжките котаци си маркират територията и мирише, но моята е женска и нямам този проблем, особено като ползваме бенто.

казват, че ако един мъж обича котки, значи няма да има проблеми с жените :))

може би защото е придобил умението да обича, без да се опитва да разбере, и без да чака отплата...
казват още, че който обича котки, има нужда да дава любов, а който обича кучета - да получава.
е, аз обичам и кучета
и все пак...
beznadejdna

Re: вярно е

Мнениеот ippon » 21 Ное 2004, 20:23

Безнадежна,това че имаш сиамка,показва,че си добра,умна и най-вече чаровна.
Приеми моите най-искрени адмирации и уверението че съм твой искрен поклоник.Аз имам семейство сиамци,майка и баща,те ми направиха това лято пет чаровни малки сиамчета,от които трите вече ги подарихме на добри семейства.Останаха ни две,момче и момиче ,на пети декември правят 5 месеца
ще ги дадем на добри хора,но ни е трудно да се разделичм с тях защото са много ,много мили и палави.
Покажи си ICQ номера за да поговорим за сиамките и сиамците ,без да досаждаме ва колегите.Защо да не направим:дружество на обичащите сиамките ?
Скоро и при теб ще дойде оня мечтан,добър и красив принц и ти ще забравиш за самотата.Аз ти го казвам,а след като е така,знаи ще се случи.
ippon
Потребител

Re: ippon

Мнениеот minavam@samo.be » 22 Ное 2004, 08:48

Ej, ippon, ti maj ne6to ... a-a-a?
Q se dryzh po-myzhki, bre!
minavam@samo.be

do ippon

Мнениеот lo » 22 Ное 2004, 10:20

ако искаш, дай някакъв мейл, във връзка с ъс сиамките...

минаващ, заминавай :))не се заяждай
lo

Мнениеот ==== » 22 Ное 2004, 11:47

HA-HA-HA...... verno ne6to mai..??? A??... 6te umra ot smiah!!!
====

Мнениеот novijt » 22 Ное 2004, 15:23

viz opitai v na6ij klub tam moze da si spodeli6 bolkata i vinagi 6te ima koi da ti otgovori da ti dade suvet dori da se sre6ne6 s nas imame sedmi4na sbirka neznam kakvo ti e polozenieto (SEM ) no imeto da ne te pla6i v nego vlizat i s razli4no ot na6eto polozenie po4eti njkoi ot postovete tam i 6te vidi6 4e olekva potursi ni v dir.bg klub na razvedenite
novijt

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии