начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

$$$ ПЕРСПЕКТИВИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ $$$

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re:Към Pitanka

Мнениеот Pitanka » 25 Окт 2004, 10:38

Dear Sir/Madam,
It seems that you have misundarstood me in a way, omitting the hint of humour in my statement.
I can assure you that I entirely share your views on the significance of European law in general and particularly in regard of candidate countries such as Bulgaria.
As for the perosnality of the professor's assistant referred, I shall firmly stand on the position already exposed. Unfortunately there are people who appear to be intoxicated by the thuoght of their own grandeur, forgetting that the appropriate attitude to the others is a part ot a person's grandeur as well.
Pitanka

Мнениеот mdd » 25 Окт 2004, 16:51

Скъпа Pitanka,

Благодаря за отговора! Впечaтлен съм от добрия ти английски.
Съгласен, че Семов си придава малко повече важност, отколкото трябва, но ще се радвам да знам защо ми отговори на английски.

С поздрав,
МД
mdd
Младши потребител

Мнениеот Pitanka » 26 Окт 2004, 10:45

Защото като се се говори за многоуважаемия г-н Семов, някак си чуждите езици се самоналагат. Освен че половината от упражненията му са на английски, френски, че и руски,той наистина може и да чете ГПК в превод, за да си изтъква лингвистичните умения. Които май в днешно време не са кой знае колко уникални.
Така че, като се размислих по-обстойно за въпросния гонсподин, някак си включих на неговите езикови вълни. И на френски бих писала, но клавиатурата ми е неудобна- липсват ударнията, се ди-то..
Pitanka

Мнениеот mdd » 26 Окт 2004, 10:57

:))) Не знаех, че Семов води упражнения на английски. Знаех, че държи на лингвистичните умения, но определено съм изненадан от това, което чувам. Все пак, благодаря за информацията ;)
mdd
Младши потребител

Мнениеот Pitanka » 26 Окт 2004, 11:32

На полу-английски. Вмъква разни чуждоезикови фрази, за да постигне вече споменатия ефект.:)))))))))))
Pitanka

Re: $$$ ПЕРСПЕКТИВИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ $$$

Мнениеот kafeto » 27 Окт 2004, 17:13

Колеги, трансформирахте горепоставената тема в публичен диспут относно Арбитража и някакъв си чичко! Но щом това са актуалните проблеми на деня - добре!
kafeto
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии