- Дата и час: 03 Дек 2024, 02:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Наздраве!!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
Наздраве!!!
Само преди броени минути скъсах с приятелката си! Очаквам множество поздрави и честитки! Документи придружени със снимка можете да подавате на e-mail адрес "kafeto@lex.bg"! Допълнителна информация може да бъде открита на web адрес "nddinev.hit.bg"! Очаквайте резултатите от конкурса след 15-ти октомври! За второ и трето място са предвидени утешителни награди - посещения на наказателни дела с моя милост, захарни петлета, кубчета-рубик и сканди кръстословици!!! :)))
- kafeto
- Потребител
Re: Наздраве!!!
Хич не съжалявай, а ако е била юристка още по малко. Послушай ме имаш само една верна приятелка
- супер
на.......бардак! :)))
- kafeto
- Потребител
1. Хич не съжелявам бееееее! (иначе по взаимно си беше)
2. Не беше юристка - а иначе мисля точно такава да си хвана тоя път! Крайно време е! Не съм пробвал! Гери вика, че било супер яко! И аз смятам, че може би точно там се крие разковничето! :)
3. Съжалявам, че Ви занимавам с простотиите си, но какво пък толкова - малко ще разведрим строгата обстановка! :)))
4. Ейййй, лелкииии, не забравяйте, че аз съм на 21! (само един юноша бледен) :)))))))))))))))
5. .........мисля, че имам малко скоч на дъното на едно шише.........до скоро! :)))
2. Не беше юристка - а иначе мисля точно такава да си хвана тоя път! Крайно време е! Не съм пробвал! Гери вика, че било супер яко! И аз смятам, че може би точно там се крие разковничето! :)
3. Съжалявам, че Ви занимавам с простотиите си, но какво пък толкова - малко ще разведрим строгата обстановка! :)))
4. Ейййй, лелкииии, не забравяйте, че аз съм на 21! (само един юноша бледен) :)))))))))))))))
5. .........мисля, че имам малко скоч на дъното на едно шише.........до скоро! :)))
- kafeto
- Потребител
Виж, аз опитах и да съм женен. Не беше лошо да сключа брак; но лошото дойде СЛЕД това - развеждах се със 7 заседания!!!
- bgjurist
- Потребител
Пожелавам ти наистина да си хванеш приятелка юристка, по-добре адвокатка с бучка лед вместо сърце и остър като бръснач ум и дано си много влюбен в нея!
- shveda
- Потребител
Re: Ами, наздраве!!!
Саше, ти си комплексар, братленце! :)))
- kafeto
- Потребител
Много си прозрачен, приятелю, беше ми ясно какво ще напишеш. Въобще не мога да се обидя от хора като теб, вече съм им се нагледал в правните факултети. Такъв тип хора имат болезнена необходимост да привличат вниманието към себе си - защо ли - защото... са комплексари, както казваш ти.
- alexander_tonev
Ами смятам, че това е само възможната комбинация юрист-юрист, от опит го казвам. Никой друг няма да прояви разбиране, защо постоянно пътуваш, защо се срещаш с различни хора и понякога ти се налага да закъсняваш. Защо си правиш среща с клиент в 20:00 ч. след това даже и т.н.
Като сте двама с еднакви професии, на един огън се пържите и има по-голямо разбирателство.
Като сте двама с еднакви професии, на един огън се пържите и има по-голямо разбирателство.
- Гери
Ееееееее, стига бе, Сашини!!! Често влизам в словестни колизии, но този път само се майтапех!!! Нямаш чувство за хумор!!! :)))
- kafeto
- Потребител
Извинявай, Ники! Въобще не исках да те засегна, нещо се бях ядосал с едни хора, на които се опитвам да помогна, а пък после аз съм им виновен... И затова, както правилно отбелязваш, чувството ми за хумор го беше "отнямало":)) Иначе, наистина ти пожелавам да намериш сродна душа - а по-често това може да се случи ако сте от една професия. Но, най-вече, зависи какво търсиш - стабилна връзка или чувствено и емоционално преживяване (кроткотрайно). Според мен, във всяка професия си има готини хора, така че - смело напред! А дамите-юристи понякога са с много пламенен нрав, което сигурно ще ти хареса:)))
Поздрави,
Сашо
Поздрави,
Сашо
- alexander_tonev
1. Не си ме засегнал бе, Саше, не се тревожи! :)))
2. Краткотрайните и пламенни романси вече май ми омръзнаха! Мисля, че е крайно време за нещо стабилно и спокойно, за да мога да си гледам и другите неща! :)
3. Желая ти успехи както в професионалния, така и в личния живот! :)))
2. Краткотрайните и пламенни романси вече май ми омръзнаха! Мисля, че е крайно време за нещо стабилно и спокойно, за да мога да си гледам и другите неща! :)
3. Желая ти успехи както в професионалния, така и в личния живот! :)))
- kafeto
- Потребител
1. Радвам се, че е така -не съм го и целял;
2. Добре е да има малко спокойствие в живота;
3. Мерси и на теб;
4. Хубаво е, че си толкова подреден в мислите си:))
5. Ще се радвам някой ден да се запознаем.
Поздрави,
Сашо
2. Добре е да има малко спокойствие в живота;
3. Мерси и на теб;
4. Хубаво е, че си толкова подреден в мислите си:))
5. Ще се радвам някой ден да се запознаем.
Поздрави,
Сашо
- alexander_tonev
15 мнения
• Страница 1 от 1
|
|