начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Lex party

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Lex party

Мнениеот mishoni » 19 Окт 2004, 19:14

Нямам голям опит в организирането на тези събирания, но ....все пак веднъж съм го правил.
Просто ще трябва да определиш приблизителната цифра на желаещите! Това ще стане ясно около 26-27.10. Тогава ще отидеш във въпросното заведение, и на управителя ще му кажеш за намерението LEX да си направят парти! Те са чували за нас, и знаят, че сме добри клиенти! Предполагам, че няма да има проблем!
Мисля, че е това! Ако мога с нещо да помогна - -:)))
Все пак имай в предвид, че сериозните членове, които идват да се повеселят и поговорят с колеги, са около петнадесет! Останалите се пеняват тук, но никога не идват!
Успех!

[%sig%]
mishoni
Младши потребител

Мнениеот Begemot » 19 Окт 2004, 19:16

Тъй като явно се стигна до консенсус относно място, дата и час следва стъпката "преброяване на желаещите", че да може да се направи резервация на (поне) половината заведение!
Т.е. - който има намерението или казано другояче - възнамерява да дойде да пусне един глас, че да можем да се преброим!
Мен ме бройте със сигурност.
P.S.
И нека записването става в тази тема (Lex party), за да не става обръкване с бройката.

Ваш (неофициален) преброител Кот Бегемот
Begemot

Мнениеот mishoni » 19 Окт 2004, 19:20

Пази място до теб !!!:)))
/знаеш какво обичам да целувам:)))/
mishoni
Младши потребител

Мнениеот boba » 20 Окт 2004, 09:15

Ще взема да се престраша и аз да дойда на това парти, иначе само чета за тях. Стискайте палци самолета от Брюксел да се приземи успешно на 27.10 и ме бройте!
boba

Мнениеот _ozverela_ » 20 Окт 2004, 09:50

Такааааааааам.......mishoni много благодаря! Значи запазвам към петнайсетина места! А ако дойдат повече хора...мисля, че ще се сместим:)))) Ел Корасон е достатъчно голямо, а и кой е казал, че ще трябва да седим:)))

Лек и успешен ден на всички!

P.S. Мисля, че това означава, че и мен ме включвате в бройката:)
_ozverela_

Мнениеот Begemot » 20 Окт 2004, 10:31

За теб абсолютно и безусловно се запазва председателското място ;)
Пробвай първо по телефона да запазиш тези 15-тина места (едно време това се равняваше на две "сепарета", но не знам как стои въпросът след ремонта). Направи резервацията на името или на Лекс или кажи на чие име е, за да могат тези, които никого не познават да ни открият лесно. Табелка с надпис "Lex party" на масата също би свършила работа (за нея поемам отговорност аз), но е хубаво и сервитьорите да са предупредени, че да се подготвят психически :)
Това са в общи линии организационните тънкости. Пиене и ядене има на място, гостите да си носят доброто настроение и обувките за танцуване!

Ваш тънък познавач на тънкости, Кот Бегемот
Begemot

Мнениеот bgjurist » 20 Окт 2004, 10:39

И аз ще се включа в съизвършителството от обективна и субективна страна на елементите на купона. boba, не се притеснявай - ако самолетът не кацне, ще го свалим. Да не вземеш да кацнеш направо в "Ел Корасон", както хората на Бен Ладен кацнаха в Световния търговски център?
bgjurist
Потребител

Мнениеот _ozverela_ » 20 Окт 2004, 10:40

Драги кот бегемот:))) благодаря за председателското място, макр, че е два ли е необходимо! Аз не съм ходила от доста време в Ел Корасон и не мога да включа за кое второ ниво говорят колегите! А от друга страна, Ел Корасон ми е савсем близо до офиса, така, че да взема да се разходя днес на обед и да видя какво е точно дереджето:)))
_ozverela_

Мнениеот Begemot » 20 Окт 2004, 14:24

Я да бутна темата малко нагоре, че нещо се позагуби.
Явно хората се притесняват и стесняват да се записват.... Странно :)
Begemot

Мнениеот _ozverela_ » 20 Окт 2004, 15:09

Ма айде бе хора:))) Какво ви става:))) Няма ли желание за купон и нови запознанства:)))))
_ozverela_

Мнениеот притеснителна » 20 Окт 2004, 18:22

След такава инициатива ще взема и аз да дойда /ще ми е за първи път и се притеснявам . . ./ :-)
притеснителна

Мнениеот _ozverela_ » 20 Окт 2004, 18:28

Ама и на мен ми е за първи път:)))))
_ozverela_

Мнениеот mishoni » 20 Окт 2004, 18:58

Карай...лъжат, че първият път боляло!:))
Мен не ме боля!:)

[%sig%]
mishoni
Младши потребител

Мнениеот _ozverela_ » 21 Окт 2004, 10:07

Мишони разбрах:)) Като гледам се натискаш за още:)))

Колеги вчера не свърших работа, ама днес ще бъда по-сериозна:)

Успешен ден на всички!
_ozverela_

Мнениеот Deyan_M » 21 Окт 2004, 10:32

Абе кога и къде ще е това парти. И по другата тема за сбирката запитах, ама нещо не видях отговор:-(
Deyan_M

Мнениеот Гери » 21 Окт 2004, 10:59

Мишонски ние с моя мъж искаме две места до теб или срещу теб!!! :)))
Гери

Мнениеот _ozverela_ » 21 Окт 2004, 10:59

Има бре:)) Чети внимателно! Значи 29.10.2004г. след 19.00 часа в Ел Корасон:)
_ozverela_

Мнениеот Begemot » 21 Окт 2004, 11:02

Слушайте ме внимателно, няма да повтарям! Ако запишете някъде изложената по-долу информация сте длъжни да изгорите листа и да заровите пепелта преди да сте прочели написаното - става дума за свръх секретна, невероятно нелегална и абсолютно неформална среща на движение, толкова мистично, че още не му е измеслено име!!!!!!!!!!!! Та подробностите:
ДАТА: 29.10.2004 г (т.е. - 29 Октомври тази година)
ЧАС: след 19:00 (т.е. - всеки дошъл преди седем часа следобяд ще трябва да пази масата, да се оглежда дали е седнал на правилната маса и въобще да изглежда подозрителен в очите на сервитьоритеЧ
МЯСТО: Ел Корасон (за онези, които не го знаят ще се самоцитирам - топографски отличителните характеристики на заведението са както следва:
#нулева зона (т.е. целевата територия) - Ел Корасон
#ориентири - максимално близък е трамвайната линия свързваща площадите "Славейков" и "Гарибалди", но като цяло заведението се отличава с характерната си близост към вторият, а именно "Гарибалди".
Проследяването директно на трамвайната линия носи някои непосредствени рискове за живота и здравето, тъй че Ви препоръчвам да се движите по тротоара, което съществено ще Ви приближи и до входа на заведението!)
Като Ваш ориентири се изяви Кот Бегемот
Begemot

Мнениеот Pitanka » 21 Окт 2004, 12:46

Има ли ценз за минимално време на участие във форума? Т. е. какво ще стане, ако аз се появя, макар че съм членка от около месец и никой от вас не ме познава? Обаче танцувам добре.
Pitanka

Мнениеот lazar_petrov » 21 Окт 2004, 13:08

Narode, hehehehe, zdraveite :)

Ami aide da me pishete i mene. Ama 2 <i slovom - "Dva"> pyti me pishete, da ne se zabravq :):):)

do 29-ti v El Korason.

Chasyt i mqstoto na sreshtata sa izvestni.

"Dura lex, sed lex"_ozverela_ написа:
lazar_petrov
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии