- Дата и час: 04 Дек 2024, 22:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ВЛЮБЕНА СЪМ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
ВЛЮБЕНА СЪМ
Искам да използвам този форум, за да кажа на всички, че съм влюбена!
Избрах "Общи дискусии", за да не ме хокате, че ви занимавам с неюридически теми.
Избирам този форум, за да споделя на хората, които чета всеки ден, че съм влюбена и съм щастлива. Избирам именно този форум, за да извикам на обществото, че МъЖъТ е човекът, когото ме кара да викам!
Към всички - бъдете влюбени и не позволявате на ежедневните неща да ви смачкат и унищожат като личности, показвайте на хората, които ви обичат, че ги обичате и вие!
Към Христо - МНОГО ТЕ ОБИЧАМ!
Избрах "Общи дискусии", за да не ме хокате, че ви занимавам с неюридически теми.
Избирам този форум, за да споделя на хората, които чета всеки ден, че съм влюбена и съм щастлива. Избирам именно този форум, за да извикам на обществото, че МъЖъТ е човекът, когото ме кара да викам!
Към всички - бъдете влюбени и не позволявате на ежедневните неща да ви смачкат и унищожат като личности, показвайте на хората, които ви обичат, че ги обичате и вие!
Към Христо - МНОГО ТЕ ОБИЧАМ!
- BBBB
Re: ВЛЮБЕНА СЪМ
За 12-и път през последните 3 години България повиши кредитния си рейтинг. Вчера международната агенция ФИЧ ИБКА вдигна инвестиционния рейтинг на страната до ВВВ.
Е, кредитния рейтинг на МъЖъТ се е вдигнал до BBBB.
Ами това е супер. Честито, и само да не ви мине като летния грип за три дни.
Е, кредитния рейтинг на МъЖъТ се е вдигнал до BBBB.
Ами това е супер. Честито, и само да не ви мине като летния грип за три дни.
- лунатик
любовта е до време,уважението е за цял живот.
- ipon
- Потребител
Радвам се за теб ВВВВ... да сте живи и здрави ... и да се обичате... пък живот и здраве - да се взметете, че и форумците да потропат :)))
Всичко най най най най :)))
Всичко най най най най :)))
-
DEKAH - Активен потребител
влюбените и майките,често изпадат в състояние познато под името Катетимност.
За тях обекта на обичта им е възможно най-красив/а/о/ най-умен/а/о/ най-способен
/а/о/ и т.н..От това състояние никой не може да ги изведе,напротив апелите за ра
зум,за реална преценка имат обратен ефект.
Хубаво да обичаш и да бъдеш обичан/а/ но се пазете от "сляпата"любов.Дали е
възможно това не зная,но любовта е трайна,когато не е с блясъка на метеорит.
Въпреки това,може би си струва човек да изгори в такава любовлТова мое мнени
е е за тези, на които им предстои да се влююбят,защото влюбените вече са извън
зоната на влияние.Дано са щасливи.Щснтието е пълно тогава когато към любовта се прибавят и деца.
За тях обекта на обичта им е възможно най-красив/а/о/ най-умен/а/о/ най-способен
/а/о/ и т.н..От това състояние никой не може да ги изведе,напротив апелите за ра
зум,за реална преценка имат обратен ефект.
Хубаво да обичаш и да бъдеш обичан/а/ но се пазете от "сляпата"любов.Дали е
възможно това не зная,но любовта е трайна,когато не е с блясъка на метеорит.
Въпреки това,може би си струва човек да изгори в такава любовлТова мое мнени
е е за тези, на които им предстои да се влююбят,защото влюбените вече са извън
зоната на влияние.Дано са щасливи.Щснтието е пълно тогава когато към любовта се прибавят и деца.
- ipon
- Потребител
Браво! Това е хубаво и донякъде ви завиждам, защото откакто практикувам тази професия, май нещо душата ми закоравя и много отдавна не изпитвам толкова нежни чувства. Дали адвокатсктването не ни отнема голяма част от красотата в живота ни? За съжаление, май да...... Но пък ми харесва да бъда адвокат!
- shveda
- Потребител
Дали пък да не кажа, че за шестте месеца с ВВВВ всеки един от нас видя не само хубавите страни на характера на другия и е наясно с тях и с това да разсея съмненията на ипон? Това всъщност е самата истина.
Благодаря на всички за хубавите думи!
Благодаря на всички за хубавите думи!
- Mb}|{bT
Искрено се радвам за вас двамата, първо, защото не ми се е случвало от години, второ - защото когато ми се е случило никога не съм срещнала взаимност, а пък имам чувството, че всички "лепки" на света все за мен се залавят. Дерзайте!!!
- boba
И аз многооо, многооо се радвам за вас.Браво BBBB! Иска се смелост да го кажеш на целия форум. Надявам се с това да си направила Христо много щастлив.( и той теб разбира се) Чакаме събитието. Бъдете щастливи!
- marsidi
- Потребител
Желая ви щастие!
И нещо, което сега може би не разбирате напълно, но ще разберете по-късно: Желая ви да имате здрави, умни и добри деца, които да ви радват. Това е другото име на любовта.
И нещо, което сега може би не разбирате напълно, но ще разберете по-късно: Желая ви да имате здрави, умни и добри деца, които да ви радват. Това е другото име на любовта.
- Mi-Lena
не се познаваме,но искам да ви кажа,че по хубаво от това чувство няма.казвам го от собствен опит.желая Ви всичко най-хубаво
- s_cekova
- Младши потребител
i pomnete,che vajnoto e ne da se gledate v ochite, a da gledate v edna posoka!!!!!!!!!
- gerasim
|
|