- Дата и час: 24 Ное 2024, 14:14 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Хазайката ми изчезнa
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Хазайката ми изчезнa
Моля за помощ,как да постъпим,от 15 дни издирваме хазайката ни,тя е глухоняма,живеем под наем в друго нейно жилище,от 26,07,2013 всеки ден ходим да я търсим в жилището в което живее, но никой не отваря ,пишем бележки на вратата, но си стоят,съседите и не са я виждали от поне 2 седмици,имаме съмнение,че може да и се е случило нещо лошо,никога не е изчезвала така,от 10 години сме и наематели .Тя няма друга роднини и близки.Ходихме в полицията с молба да ни съдействат да отворим с тях жилището,но ни казаха ,че не се занимават с такива случаи ,да извикаме няколко съседа и с ключар да отворим,ако не е в жилището да я обявим за изчезнала.Моля дайте съвет как да постъпим
- cveti_83
- Нов потребител
Re: Хазайката ми изчезнa
Правилно са ви казали от полицията - те се занимават само с нарушения и извършени престъпления. Намерете домоуправителя на сградата, в която живее хазяйката ви + 1 съсед, намерете ключар и отворете апартамента й. Направете протокол, в който да се подпишете вие, ключаря, домоуправителя и съседа-свидетел. После гледайте и да заключите, ако не е там, че жената може да има претенции, че нещо е изчезнало.
Дано жената да е добре и да се намери скоро. Сигурни ли сте, че не е при някакви близки и познати? Попитайте съседите й дали познават някой от роднините й и от кога не са я виждали.
Дано жената да е добре и да се намери скоро. Сигурни ли сте, че не е при някакви близки и познати? Попитайте съседите й дали познават някой от роднините й и от кога не са я виждали.
Veritatem dies aperit
- borovinka
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|