- Дата и час: 03 Дек 2024, 02:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Firma Applet sa reketyori
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
17 мнения
• Страница 1 от 1
Firma Applet sa reketyori
Firma Applet - http://www.applet-bg.com sa nekadyrnici, reketyori i mutri. Obshtite usloviq - napisani ot samite tyah - ne si gi spazvat, a kogato predyavite isk za obezshtetenie, ne samo che NE vi vryshtat instalacionnata pyrvonachalna taksa, no i poseshtavat doma Vi, za da vi reketirat i zaplashvat s umruci Vas i semeistvoto Vi ! Upravitelya Todor Zahariev (na kogoto e registrirana firmata) i brat mu lichno reketirat bivshite si klienti kato hodyat po domovete im, narichat horata kradci i pokazvat yumruci! Tezi "Biznesmeni" zaslujavat da gladuvat do prysvane, zashtoto i dvamata sa nad 120 kg, zashtoto sa moshenici i lujci. Zatova ako vidite tazi firma, byagaite nadaleche. Tova sa administratori, koito narochno shte vi izkluchat, nqma da imate s dni i sedmici uslugata za koyato ste si platili predvaritelno. Nqma da vi okajat gram sydeistvie ili poddryjka, dori i cyal den da prekarate na telefona sys slujitelkata im, a ako reshite da si smenite IP-to, za da si polzvate interneta za KOITO STE SI PLATILI - shte bydete obvinen v krajba! Mi da si pusnat VPN ako iskat da predotvratyat tova! No yavno umstveniya im bagaj ne im dostiga, koeto reflektira syotvetno i vyrhu kachestvoto na mrejata im: downtime > 10-20%, typical packet loss > 5% za ICMP paketi s dyljina 32 bytes, skorost < ot 60% ot kapaciteta za koito plashtate, kato nikoga ne doblijava 90 ili 100%. Mi tva e. Postvam tozi mail na mnogo mesta i na mnogo priateli, ako neshto se sluchi s men ili semeistvoto mi. Todore, i az znaq kade jiveesh i kade ti e ofica, tova po povod na zaplahite!
Razprostranyavaite informaciata, za da ne stradat drugi potrebiteli.
Razprostranyavaite informaciata, za da ne stradat drugi potrebiteli.
- Applet-sa-trash
Re: Firma Applet sa reketyori
Би ли ми обяснил по подробно ако обичаш ? Смятам да се включвам към тях защото хората говорят само хубави работи за тях ...От каде тая злоба в теб ? Кажи ми защото ако има нещо такова да знам !
- Cops
Хаха. Еми ти кажа, че от около една година съм към Аплет, нямам грам packet loss, скоростта е направо гарантирана (а не се води такава), downtime-а е веднъж на 2-3 месеца, непрекъснато увеличават скоростите, а самите хора вече ги познавам лично повечето и са супер свестни и сериозно ме съмнява, че могат да направят подобни простотии.
Ще ти кажа, че ако продължаваш да клеветиш по този начин тези които ще те рекетират няма да са Аплет, а ще са юзрърите на Аплет, защото повечето са на моето мнение.
Просто дай някакви доказателства (хаха да бе), защото до момента твоето са празни приказки и повече ми изглежда, че си някакъв разгонен ........ (или може би си от конкуретна фирма, но едва ли) и се опитваш да им опетниш името (по супер жалък начин), от колкото нещо друго!
Postvam tozi mail na mnogo mesta i na mnogo priateli, ako neshto se sluchi s men ili semeistvoto mi. - Добре бе!
Смешен си ми пич :)
Ще ти кажа, че ако продължаваш да клеветиш по този начин тези които ще те рекетират няма да са Аплет, а ще са юзрърите на Аплет, защото повечето са на моето мнение.
Просто дай някакви доказателства (хаха да бе), защото до момента твоето са празни приказки и повече ми изглежда, че си някакъв разгонен ........ (или може би си от конкуретна фирма, но едва ли) и се опитваш да им опетниш името (по супер жалък начин), от колкото нещо друго!
Postvam tozi mail na mnogo mesta i na mnogo priateli, ako neshto se sluchi s men ili semeistvoto mi. - Добре бе!
Смешен си ми пич :)
- Applet-user
A ti, Stefane, qwno si edinstweniq user, kojto ne e dowolen ot Applet...
- sha se setish
Не знам на теб какъв ти е проблема, но аз съм клиент на Аплет от няколко месеца и съм повече от доволен. Скоростта на интернета ми е вече двойно по-висока от първоначалната и винаги когато имам проблем със скоростта и връзката хората са много отзивчиви и точни. Държа да подчертая, че проблеми се появяват от време на време, но те винаги се решават в максимално кратки срокове. Освен това другия много важен факт е, че аз съм физически на края на жицата и ако аз не се оплаквам то едва ли и другите клиенти има за какво да се оплакват.
Доколкото познавам хората не ми се вярва да са заплашвали с физическа саморазправа теб и твоето семейство. ДА възможно е да сте се карали с тях, но не ми е ясно как едни нормални хора ще тръгнат да ти разправят глупости за мутри и да заплашват.
Явно това което правиш ти е клеветиш фирмата, защото ти си първия човек от който чувам да има подобни проблеми с тях и с услугата, която предлагат.
Доколкото познавам хората не ми се вярва да са заплашвали с физическа саморазправа теб и твоето семейство. ДА възможно е да сте се карали с тях, но не ми е ясно как едни нормални хора ще тръгнат да ти разправят глупости за мутри и да заплашват.
Явно това което правиш ти е клеветиш фирмата, защото ти си първия човек от който чувам да има подобни проблеми с тях и с услугата, която предлагат.
- Доволен клиент
Случаят Стефан Тошев.
Г-н Тошев беше абонат на Applet през втората половина на 2003 г.
Проблеми с връзката имаше, но както се оказа когато донесе компютъра си
в офиса на Applet, паметите на компютъра не бяха читави. Аз му предложих
ВРЕМЕННО, докато си намери памети да използва мои. Инсталирах му firewall,
с който работя и всичко си тръгна.
Няколко седмици по-късно, точно на 31.12.2003 и 1.1.2004 г-н Тошев си сменя
IP-адреса с такъв, които няма ограничение по скорост, а е на трафик и за по-малко
от 24 часа успява да оползотвори над 10000 МБ международен трафик.
Аз лично му се обадих по телефона и обясних положението, тогава той мълча, обеща
да дойде в офиса. Не дойде. Според общите условия след 1 месец беше прекъснат.
След многобройни опити по телефон и е-майл да уредим среща и да приключим с г-н Тошев
на 18.6 го посетихме у дома, след поредното негово обещание да дойде след 1/2 час в офиса.
Това което иках е да ми върне паметите.
Отговорът беше - ако му върнем инсталационната такса, ще ми върне паметите.
Така постояхме известно време пред вратата на апартамента в който живее г-н Тошев.
Аз искайки си паметите той искайски си инсталационната такса.
Никой не е вдигнал юмрук, камо ли да го употреби. Единствения път в който думата "бой"
беше спомената беше от самият г-н Тошев.
Проблемът се реши от майката на г-н Тошев, която излезе и му каза да върне каквото
е взел. Той така и направи.
На личните обиди и нападки на г-н Тошев не смятам да отговарям. Но искам да отбележа,
че конфликт, който за мен беше личен - аз давам памети на "приятел", а той се отнася
с мен като към ... е виждате сами, г-н Тошев пренесе към фирма Applet.
Applet не е предявявал претенции към г-н Тошев да заплати откраднатия трафик.
Г-н Тошев беше абонат на Applet през втората половина на 2003 г.
Проблеми с връзката имаше, но както се оказа когато донесе компютъра си
в офиса на Applet, паметите на компютъра не бяха читави. Аз му предложих
ВРЕМЕННО, докато си намери памети да използва мои. Инсталирах му firewall,
с който работя и всичко си тръгна.
Няколко седмици по-късно, точно на 31.12.2003 и 1.1.2004 г-н Тошев си сменя
IP-адреса с такъв, които няма ограничение по скорост, а е на трафик и за по-малко
от 24 часа успява да оползотвори над 10000 МБ международен трафик.
Аз лично му се обадих по телефона и обясних положението, тогава той мълча, обеща
да дойде в офиса. Не дойде. Според общите условия след 1 месец беше прекъснат.
След многобройни опити по телефон и е-майл да уредим среща и да приключим с г-н Тошев
на 18.6 го посетихме у дома, след поредното негово обещание да дойде след 1/2 час в офиса.
Това което иках е да ми върне паметите.
Отговорът беше - ако му върнем инсталационната такса, ще ми върне паметите.
Така постояхме известно време пред вратата на апартамента в който живее г-н Тошев.
Аз искайки си паметите той искайски си инсталационната такса.
Никой не е вдигнал юмрук, камо ли да го употреби. Единствения път в който думата "бой"
беше спомената беше от самият г-н Тошев.
Проблемът се реши от майката на г-н Тошев, която излезе и му каза да върне каквото
е взел. Той така и направи.
На личните обиди и нападки на г-н Тошев не смятам да отговарям. Но искам да отбележа,
че конфликт, който за мен беше личен - аз давам памети на "приятел", а той се отнася
с мен като към ... е виждате сами, г-н Тошев пренесе към фирма Applet.
Applet не е предявявал претенции към г-н Тошев да заплати откраднатия трафик.
- Тодор Захариев
Аз също съм потребител на услугите на фирма аплет вече няколко месеца и не съм имал никакви проблеми. Според мен или си адски зле с нервите и като нищо не разбираш от компютри си го изкарваш на хората, или просто прекаляваш с наркотиците.
- user - applet
Абе махнете го тоя аматеур. Не им обръщайте внимание на такива. Аплет са си читава фирма.
- Dreamblade
WINAGI 4etete obstite uslowija dori tezi s drebnite bukwi4ki, nikoi ne Wi e karal da si plastate instalazionna taksa - Wie sami i dobrowolno ste si dali parite za da polu4ite ka4estwo, njama perfektni nesta njama i perfekten internet
bezplatna instalazia=losha poddrujka i obratnoto
*** interneta kakuwto i da e e s pari ***
bezplatna instalazia=losha poddrujka i obratnoto
*** interneta kakuwto i da e e s pari ***
- onecabelnet
Абонат съм на Аплет още от самото начало и абсолютно никакви проблеми нямам с тях...хората си вършат задълженията с мерак;-)Така че по-дорбре отивай на психо да ти промие мозъка малко...много де
- Host
sigurno firmata si e nared(ne sporq) ama obqsnete mi kak za 24h moje da se napravi 10GB trafik.toi cqlata liniq li e zapylval.i ako towa e taka i e tolkowa lesno da se napravi- ami syotvetno 6te se poqvqvat klienti koito 6te sa nedovolni, 4e dokato ediniq tegli sveta , drugiq ne moje da si proveri i po6tata daje.tova e samo moe li4no mnenie.i 6tom po4ti vsi4ki sa dovolni ediniq izliza klevetnik
- applet -kak?
Не е невъзможно да е "оползотворил" 10000Мб за 24ч, дори и да не пречи на другите. Това, че като не искат да става така, да си сложат VPN не е аргумент, защото има много други начини да прецакаш една LAN мрежа стига да поискаш (добре, че малкото кретеноидче не ги знае;) ..
Доколкото познавам въпросните хора, истината е, че никого не биха заплашвали, 100% съм сигурен, че са се опитали да се разберат културно, както и че не са искали въпросните 10000Мб да бъдат платени (въпреки, че според мен не само RAM-а, ами и PC-то му е трябвало да си вземат, докато си плати неограничения трафик)..
От 1 год. ползвам услугата на апплет, скоростите по оферта не са гарантирани, но винаги са максимално високите, даунтайм - наистина много рядко и много за малко. Ако има някакви проблеми с мрежата, е достатъчно да се обадите и ги отстраняват веднага. Хората си вършат работата с мерак и имат истинското желание всичко да е наред.
Написаното от този - Стефан Тошев - са пълни простотии, явно момчето няма правилният подход към напълно коректните и кадърни хора в живота си въобще. На такива като него, незнам кой може да предложи услуга от която да са доволни.
Доколкото познавам въпросните хора, истината е, че никого не биха заплашвали, 100% съм сигурен, че са се опитали да се разберат културно, както и че не са искали въпросните 10000Мб да бъдат платени (въпреки, че според мен не само RAM-а, ами и PC-то му е трябвало да си вземат, докато си плати неограничения трафик)..
От 1 год. ползвам услугата на апплет, скоростите по оферта не са гарантирани, но винаги са максимално високите, даунтайм - наистина много рядко и много за малко. Ако има някакви проблеми с мрежата, е достатъчно да се обадите и ги отстраняват веднага. Хората си вършат работата с мерак и имат истинското желание всичко да е наред.
Написаното от този - Стефан Тошев - са пълни простотии, явно момчето няма правилният подход към напълно коректните и кадърни хора в живота си въобще. На такива като него, незнам кой може да предложи услуга от която да са доволни.
- user-na-applet
Ами аз като бивш служител на тази фирма би трябвало да имам негативно отношение към нея. Но не е така. Относно мутрите далеч си от истината - бат Тошко и брат му са си пичове... та Стефане я кажи аз ли те вързах към Аплет или греша?
- Диян Димитров
"Tezi "Biznesmeni" zaslujavat da gladuvat do prysvane, zashtoto i dvamata sa nad 120 kg" - това какво? Расизъм ли е? Май мирише на такова!!! Не може с такива нападки да търсиш справедливост и съжаление и да се правиш на невинна жертва.
Мисля, че се опитваш да получиш не справедливост, а популярност на гърба на хора, които със сигурност не заслужават оплюването. Не се притеснявай - никой няма да те сбърка като велик хакер, а като човек, опитващ се да излъже фирмата-провайдър и - хванат... ;-)
Аз също съм клиент на ф. "Аплет" от няколко месеца и да ти кажа: хората работят здраво за парите, които плащам. Винаги са отзивчиви и много проблеми не е имало до сега. Скоростта не е гарантирана, но си е 100% и повече даже...
Мисля, че се опитваш да получиш не справедливост, а популярност на гърба на хора, които със сигурност не заслужават оплюването. Не се притеснявай - никой няма да те сбърка като велик хакер, а като човек, опитващ се да излъже фирмата-провайдър и - хванат... ;-)
Аз също съм клиент на ф. "Аплет" от няколко месеца и да ти кажа: хората работят здраво за парите, които плащам. Винаги са отзивчиви и много проблеми не е имало до сега. Скоростта не е гарантирана, но си е 100% и повече даже...
- Klient na Aplet
17 мнения
• Страница 1 от 1
|
|