начало

Бизнесмен призна, че е получил с измама близо 500 000 лева от Фонд „Земеделие“, но няма да ги връща Бизнесмен призна, че е получил с измама близо 500 000 лева от Фонд „Земеделие“, но няма да ги връща

Заплаха

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заплаха

Мнениеот triger92 » 07 Апр 2013, 06:56

Работя като охрана в 1 фирма и докато бях на работа дойде 1 момче което познавам(беше му откраднато нещо,но аз нямам общо с това) и ме заплаши че ще ме запали.Какво да правя като нямам и свидетели,има само 1 камера но тя записва без звук!?
triger92
Нов потребител

Re: Заплаха

Мнениеот rakiasunrise » 07 Апр 2013, 08:18

Прегледайте записа на камерата. Ако на него се вижда агресивно поведение, от страна на Вашия познат (независимо, че няма звук) можете да подадете жалба в РПУ-то по местоизвършване или в съответната районна прокуратура. Предайте и копие от записа. Принципно, Вашите показания плюс запис с "вкопани" дата и час, на който се вижда как соченото от Вас лице Ви се пени, е достатъчен.
Ако такова поведение не се вижда, по-добре само предприемете съпки за предупреждение по ЗВМР (ще му скръцнат със зъби и ще ми съставят протокол), за да не се стига после до дело срещу Вас за набедяване.
Успех.
rakiasunrise
Младши потребител

Re: Заплаха

Мнениеот triger92 » 10 Апр 2013, 06:50

Благодаря за информацията :)
triger92
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ