начало

Бизнесмен призна, че е получил с измама близо 500 000 лева от Фонд „Земеделие“, но няма да ги връща Бизнесмен призна, че е получил с измама близо 500 000 лева от Фонд „Земеделие“, но няма да ги връща

GPRS вместо WiFi?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

GPRS вместо WiFi?

Мнениеот miamaria » 15 Фев 2013, 22:20

как се доказва ползване на WiFi, aкo М-tel те цакат чрез GPRS, и в разпечатката фигурира GPRS, който изобщо не съм активирала, използвала или пък искам. Махам 2-мата свидетели от вагон-ресторанта на БДЖ в който ползвах wifi ??? Става въпрос за предплатена Прима карта, без активиран oт мен GPRS.
Създали ми удобство, защото може би WiFi-то прекъсвал (а беше на максимален обем при свързването)???
Сещам се и за неизпратени смс-и, който задължително се такуват :(.
Последна промяна miamaria на 15 Фев 2013, 22:42, променена общо 1 път
miamaria
Нов потребител

Re: GPRS вместо WiFi?

Мнениеот emilgrigorov » 15 Фев 2013, 22:26

Това е голям проблем с българските оператори. Особено при роуминг, в чужбина. Не зная кой първи ще изгърми, но ще е яко :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ