начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

призовка

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

призовка

Мнениеот коко » 28 Апр 2004, 15:45

като си проверих пощата днес видях един плик с печат "пътна полиция" - оказа се призовка. аз не съм се разписвал никъде, а и не пише като какъв ме викат /пропуснал съм деня също така/. може ли някой да ми каже какво да правя??? нещо с колата ми е явно - много хора я карат и в момента не мога да си спомня на деня в който пише в призовката кой точно я е карал.
коко

Re: призовка

Мнениеот mlad_urist » 28 Апр 2004, 15:54

Пише ли щой съд и в качеството на какъв те призовават - номер на дело, жалба и т.н.
Ако пише ходи до съда и провери за да не стане по-лошо!
По - принцип, в настоящият случай, ти се неправилно призован! Не са ти връчили призовката лично, така че не се притеснявай, но все пак вземи виш за какво те викат и в качеството ти на какъв!
mlad_urist

Мнениеот коко » 28 Апр 2004, 16:22

викат ме в СДВР КАТ, но съм пропуснал срока за явяване. пише само номер на преписка и също така "за справка".
коко

Мнениеот коко » 28 Апр 2004, 16:27

ако им се обадя по телефона да ми кажат за какво става въпрос дали мислите, че ще ми дадат някаква информация?
коко

Мнениеот maria01 » 28 Апр 2004, 17:01

Сигурно са ти съставили акт и те търсят да ти го връчат, но може и да не е така. Нищо не губиш първо да се обадиш да питаш. Няма значение че си пропуснал деня, те не са те уведомили надлежно.
maria01
Потребител

:))) hodi v kat, tam 4e ti kajat 4e ima act

Мнениеот nekoj » 28 Апр 2004, 17:42

sreshtu teb, systaven ot n-skia polyucaj, 4e si minal na violetovo ili ne si sprel za previshena skorost.

kakvoto i da pishesh i obesnevash, shte ti zemat knijkata za edin mesec, v kojto ti naj-spokojno 4e karash bez knijka :))))))))) kakto mnogo hora pravjat naposledyk v bulgaristan
nekoj

Мнениеот stefko_bg » 29 Апр 2004, 20:17

Тури го в коша. Нека после докажат, че си я получил
stefko_bg

nali vi kazvam-nekade mu e sastaven act

Мнениеот nekoj » 30 Апр 2004, 12:17

moje i f provinciata da e sastaven. I te sega "razjasnjavat " sluchaja. No ako e dal kolata si na nekogo, i "ne pomni" na kogo - misla 4e e dobre da ima i advokat, ako narushenieto si struva raspravijata de :))) na men kato mi zeha knijkata i gi pitam - mi sega? bez knijka li 4e karam? a oni - ne! ne trebe da karash! E - kak kazvam nema da karam, az zashto sym ja zel taa kola - da karam, ili da plashtam podkupi na katajiite:))) A slujitelkata - ami vasha rabota, ama ima nakazanie po-golemo.

E, TO ZA KAKVO NEMA NAKAZANIE VE4E V BYLHARIJA???

SKORO I ZA TOVA 4E SI JIV, SHTE IMA NAKAZANIE, VERVAJTE MI !!!!!!!!!!!!(to za nekoi otdavna trebeshe i izpylnenie da ima;)
nekoj

Назад към Общи дискусии