начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

big brother is watchin` you

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: наблюдател P.S.

Мнениеот Vix » 16 Дек 2004, 12:08

Джордж Оруел?.
Vix

Re: big brother is watchin` you

Мнениеот Petya S » 25 Дек 2004, 14:32

Незнам дали ми липсва чувство за хумор; на колкото и да гледам БигБрадър изобщо не ми става интересно. Даже напротив
В Биг Брадър няма нищо умно и смислено. И моето мнение че то е предназнечено да затъпявя нацията ни; защото никой от управляващите няма интерес обществото ни да бъде интелектуално развито и образовано

За мен къщата на Биг Брадър си е чиста проба публичен дом; а пък тоя Ники Кънчев е като някакъв сутеньор на всички събрани в нея. И това не е чудно - там са събрани най-долнопробни хора /като лентяи; мързели; необразовани....../

Знам че много от вас ще ме порицаят за това което написах; но това е моето мнение и то няма да се промени
Дори и шоуто да е предназначено за развлечение както казват някои; как то би могло да развлича или доставя удоволствие на зрителите като в него се говорят само безсмислени неща и глупости ?
И ако в другиге държави има такива реалитишоута; то те са коренно различни от Биг Брадър в българския му вариант
Petya S

Мнениеот Наско` » 25 Дек 2004, 18:47

Според мен на тебе ти трябва едно здраво "чукане" за да се разтовариш от напрежението което си събрала...
Не бъди за напред толкова жлъчна...
Поздрави...
Наско`

Мнениеот sui » 26 Дек 2004, 10:35

По-тъпо шоу от "Биг брадър" не съм гледал откакто въобще станах способен да гледам телевизия./А това беше от доста отдавна/.Какво му е интересното ,да гледаш нечий задник как спи....?Или се разхожда гол по "къщата " и се държи за оная си"работа"?Така де..!!!То бива тъпотии,ама това "шоу" е "Еверест"-та на простотията и човешката"некадърност"..А това хич дори не е за смях.А бе ,тграгедия...
sui

Мнениеот наблюдател » 29 Дек 2004, 13:36

Не мислите ли,че цялата телевизия ,било национална,кабелна или не знам ква си е толкова изтъпяла,че въпреки многото канали,няма нищо смислено за гледане.Освен Дискавъри,Анимал и подобните им ,всичко друго е боза.Макар,че и в тях преобладава комерсиалният момент за сметка на истината,все пак е единственото що-годе смислено нещо по телевизията.
наблюдател

Мнениеот Yuliy » 29 Дек 2004, 15:01

Sled 01.01.2005 v kashtata na Big brother shte se vavejda li Naredbata za tutunopusheneto ili shte ima dvoen standart?
Yuliy

Мнениеот донна2 » 29 Дек 2004, 15:06

Yuliy ако си решил с въпроса да раздвижиш дискусията едва ли тъпо си е шоуто ,а дали ще пушат или не на кого му пука

съгласна съм с Наблюдател няма ги вече интересните филми ,предевения и т.н.
един филм го въртят по всички възможни канали ........
донна2

Мнениеот donna » 02 Яну 2005, 14:06

donna
Старши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии