- Дата и час: 03 Дек 2024, 02:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
big brother is watchin` you
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
48 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: big brother is watchin` you
Незнам дали ми липсва чувство за хумор; на колкото и да гледам БигБрадър изобщо не ми става интересно. Даже напротив
В Биг Брадър няма нищо умно и смислено. И моето мнение че то е предназнечено да затъпявя нацията ни; защото никой от управляващите няма интерес обществото ни да бъде интелектуално развито и образовано
За мен къщата на Биг Брадър си е чиста проба публичен дом; а пък тоя Ники Кънчев е като някакъв сутеньор на всички събрани в нея. И това не е чудно - там са събрани най-долнопробни хора /като лентяи; мързели; необразовани....../
Знам че много от вас ще ме порицаят за това което написах; но това е моето мнение и то няма да се промени
Дори и шоуто да е предназначено за развлечение както казват някои; как то би могло да развлича или доставя удоволствие на зрителите като в него се говорят само безсмислени неща и глупости ?
И ако в другиге държави има такива реалитишоута; то те са коренно различни от Биг Брадър в българския му вариант
В Биг Брадър няма нищо умно и смислено. И моето мнение че то е предназнечено да затъпявя нацията ни; защото никой от управляващите няма интерес обществото ни да бъде интелектуално развито и образовано
За мен къщата на Биг Брадър си е чиста проба публичен дом; а пък тоя Ники Кънчев е като някакъв сутеньор на всички събрани в нея. И това не е чудно - там са събрани най-долнопробни хора /като лентяи; мързели; необразовани....../
Знам че много от вас ще ме порицаят за това което написах; но това е моето мнение и то няма да се промени
Дори и шоуто да е предназначено за развлечение както казват някои; как то би могло да развлича или доставя удоволствие на зрителите като в него се говорят само безсмислени неща и глупости ?
И ако в другиге държави има такива реалитишоута; то те са коренно различни от Биг Брадър в българския му вариант
- Petya S
Според мен на тебе ти трябва едно здраво "чукане" за да се разтовариш от напрежението което си събрала...
Не бъди за напред толкова жлъчна...
Поздрави...
Не бъди за напред толкова жлъчна...
Поздрави...
- Наско`
По-тъпо шоу от "Биг брадър" не съм гледал откакто въобще станах способен да гледам телевизия./А това беше от доста отдавна/.Какво му е интересното ,да гледаш нечий задник как спи....?Или се разхожда гол по "къщата " и се държи за оная си"работа"?Така де..!!!То бива тъпотии,ама това "шоу" е "Еверест"-та на простотията и човешката"некадърност"..А това хич дори не е за смях.А бе ,тграгедия...
- sui
Не мислите ли,че цялата телевизия ,било национална,кабелна или не знам ква си е толкова изтъпяла,че въпреки многото канали,няма нищо смислено за гледане.Освен Дискавъри,Анимал и подобните им ,всичко друго е боза.Макар,че и в тях преобладава комерсиалният момент за сметка на истината,все пак е единственото що-годе смислено нещо по телевизията.
- наблюдател
Sled 01.01.2005 v kashtata na Big brother shte se vavejda li Naredbata za tutunopusheneto ili shte ima dvoen standart?
- Yuliy
Yuliy ако си решил с въпроса да раздвижиш дискусията едва ли тъпо си е шоуто ,а дали ще пушат или не на кого му пука
съгласна съм с Наблюдател няма ги вече интересните филми ,предевения и т.н.
един филм го въртят по всички възможни канали ........
съгласна съм с Наблюдател няма ги вече интересните филми ,предевения и т.н.
един филм го въртят по всички възможни канали ........
- донна2
48 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|