- Дата и час: 12 Дек 2024, 00:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
big brother is watchin` you
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
48 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
big brother is watchin` you
i taka uvajaemi kolegi....proqvqvate li interes kym predavaneto i molq spodelete mislite si:)
- Big Brother
Re: big brother is watchin` you
не страшно тъпо ми е
- donna
- Старши потребител
Това е гаден експеримент с хора, но все пак става по тяхно желание. А иначе българите сме нация любопитна и е нормално така да "поглеждаме" какво сатава в съседите. След като има гледаемост-вероятно е интересно. А вероятно интересът идва от това, че се прави за първи път в Бг.
- terry ezra
Мисля, е в момента предаването е атрактивно, въпреки, че на моменти много простее, но това е неминуемо-събрани са различни хора на едно затровено място-интелигентни, тъпи, прости, елементарни, нормални, извратени и др. Мисля, че има моменти, в които предаването е интересно, в други-тъпо и дори досадно!
- llilia
- Младши потребител
Идеята за предаването е сполучлива и....твърде зрелищна! А това значи-пари!
Замисляла съм се дали бих могла да се сетя, да организирам нещо толкова просто, и същевременно толкова сложно...Май-не (признавам го със съжаление....)
Замисляла съм се дали бих могла да се сетя, да организирам нещо толкова просто, и същевременно толкова сложно...Май-не (признавам го със съжаление....)
- Larra
нещо подобно в различни варианти и идеи има по чуждите телевизии много по добре организирано достатъчно ти е една кабелна телевизия и малко да отбираш от езика
хайде направи го
ха ха ха
по голяма тъпотия не бях срещала
трябва човек да го е обзела огромна скука или да няма никакви интереси за да гледа тая боза и тъпотия организирана по български
хайде направи го
ха ха ха
по голяма тъпотия не бях срещала
трябва човек да го е обзела огромна скука или да няма никакви интереси за да гледа тая боза и тъпотия организирана по български
- donna
- Старши потребител
Абсолютно точно Donna!!!
И аз нямам време за губене. По добре да го отделя за форума, ако имам такова излишно!
Успешен ден!
И аз нямам време за губене. По добре да го отделя за форума, ако имам такова излишно!
Успешен ден!
- Moron
Това, което може да ни успокои, е че предаването не е наш "патент"
- bom
"История на шоуто Биг Брадър"
ВНИМАНИЕ! Тази информация е интелектуална собственост на BigBrother и е постната от http://bigbrother.start.bg.
Първоначалната идея за "Големия брат" идва от романа на Джордж Оруел - "1984", който е бил написан през 1949 година. Романът е фантастична дистопия (обратното на утопия), в него се разказва за управляващата класа, която умишлено потиска бедните маси. Романът има мрачно-сатиричено настроение. В него управляващите чрез страх, лъжи и безмилостни наказания всяват ред в държавата.В романа се разказва също така за всевиждащата полиция, която има камери в буквално всяка стая. Гражданите на страната нямат никакъв личен живот, дори времето, когато не са на работа не им принадлежи.
Биг Брадър в романа е всевиждащ лидер-потисник. Неговият образ е доста мистериозен.
Шоуто "Биг Брадър", започва своята история през 1999 година в Холандия.
Навсякъде, където се излъчва Биг Брадър предизвиква противоречиви настроения сред обществото.
ВНИМАНИЕ! Тази информация е интелектуална собственост на BigBrother и е постната от http://bigbrother.start.bg.
Първоначалната идея за "Големия брат" идва от романа на Джордж Оруел - "1984", който е бил написан през 1949 година. Романът е фантастична дистопия (обратното на утопия), в него се разказва за управляващата класа, която умишлено потиска бедните маси. Романът има мрачно-сатиричено настроение. В него управляващите чрез страх, лъжи и безмилостни наказания всяват ред в държавата.В романа се разказва също така за всевиждащата полиция, която има камери в буквално всяка стая. Гражданите на страната нямат никакъв личен живот, дори времето, когато не са на работа не им принадлежи.
Биг Брадър в романа е всевиждащ лидер-потисник. Неговият образ е доста мистериозен.
Шоуто "Биг Брадър", започва своята история през 1999 година в Холандия.
Навсякъде, където се излъчва Биг Брадър предизвиква противоречиви настроения сред обществото.
- bellami_
- Младши потребител
Участниците в предаването са скучни персони, а за мен, това прави и безинтересно предаването.
Не ме привлича с нищо, напротив, намирам го за отегчително и безсмислено. Не го гледам, откакто си бях поставила за цел да намеря поне малко, нещо интересно и не открих.
Не ме привлича с нищо, напротив, намирам го за отегчително и безсмислено. Не го гледам, откакто си бях поставила за цел да намеря поне малко, нещо интересно и не открих.
- Korleonita Pierri
Романът на Оруел,откъдето е взета идеята за Биг Брадър можете да си изтеглите от http://www.sfbg.us.Книгата за разлика от предаването е доста смислена.Вижда се,че всяка една диктатура не може без свое плашило,което да плаши хората и да насочва отрицателната енергия към него,а не към истинските проблеми.Подобно на САЩ където врагът сега е Осама,в романа това е някаква личност,която никой не е виждал ,която се казва Голдщайн.
- наблюдател
Personite na Big Brother, sa izbrani taka, che da predstavlqvat osnownite grupi ot obshtestvoto na Balgaria. Pitam se, dali tova e Balgaria ....ako e taka, mnogo sme neadekvatni i imame mnogo da uchim.
- manifestnotrust
Re: наблюдател
Голдщайн = голд (злато) + щайн (еврейско фамилно окончание)............всеки сам да си вади изводите...........включително тези, които смятат, че името е съвсем произволно подбрано от Оруел...........
- kafeto
- Потребител
Re: manifestnotrust
Точно това е лошото - това в никакъв случай не може да се приеме за представителна извадка - но тази принуда се обуславя от безусловната истина, че никой интелигентен, прогресиращ, богат, работещ, известен, талантлив и т.н. човек не би се съгласил да участва в този долен експеримент, рискувайки да навреди сериозно на своето реноме в обществото. Да не говорим, че всички сега участващи семпли персони са 101% безработни или почти безработни лентяи, което пък се обуславя от обстоятелството, че биха могли да отделят три месеца от живота си на това!!!
Нямам какво повече да добавя!
Нямам какво повече да добавя!
- kafeto
- Потребител
Re: наблюдател P.S.
А иначе, "1984" седи на малкото рафтче над леглото ми..........
- kafeto
- Потребител
Re: manifestnotrust
Fakticheski e taka,... uchastnitsite ne sa preuspeli hora ot nasheto obshtestvo. Vapreki vsichko, triabva da se ima predvid che Big Brother se gleda navsiakade po sveta...kakto nie mojem da gledame Big Brother France, Big Brother England... mogat da gledat i Big Brother Bulgaria primerno v Italia...i kakvo togava ?
- manifestnotrust
Голд =Злато,Щайн=камък.На немски.Но препратката към еврейското начало на този герой хич не е случайна,както се е досетил кафето.
- наблюдател
Уважаеми колеги,
Това,че предаването не ви харесва,означава, че или сте извън кръга хора, за които то е предназначено, или лъжете.
Както чалгата, и Big Brother си има своите върли фенове и още по-върли противници.
Според мен скуката и еднообразието в Big Brother идват от липсата на оригинални мисии, които да поддържат интереса. Въпреки това,вижте до какво доведе само една мисия с вериги - заминаха си двамата най-шарени образи!
Каквото и да си говорим предаването постига целите си - зрителски интерес и рейтинг - а какво по-ценно за една телевизия? ;-))))
Това,че предаването не ви харесва,означава, че или сте извън кръга хора, за които то е предназначено, или лъжете.
Както чалгата, и Big Brother си има своите върли фенове и още по-върли противници.
Според мен скуката и еднообразието в Big Brother идват от липсата на оригинални мисии, които да поддържат интереса. Въпреки това,вижте до какво доведе само една мисия с вериги - заминаха си двамата най-шарени образи!
Каквото и да си говорим предаването постига целите си - зрителски интерес и рейтинг - а какво по-ценно за една телевизия? ;-))))
- kinovski
- Младши потребител
Чух,че има идея във Великобритания да се построи цяло селище,където да върви Биг Брадър.
За рейтинга на предаването не мога да говоря,но щом Васа Ганчева му е фен,значи има нещо интересно,което си заслужава.
А тия двамата дето ги изгониха,тъй като имат вече опит пред камери би трябвало да намерят място сред комедийните актьори в БГ,тъй като наличните такива вече са на преклонна възраст.
За рейтинга на предаването не мога да говоря,но щом Васа Ганчева му е фен,значи има нещо интересно,което си заслужава.
А тия двамата дето ги изгониха,тъй като имат вече опит пред камери би трябвало да намерят място сред комедийните актьори в БГ,тъй като наличните такива вече са на преклонна възраст.
- наблюдател
48 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
|
|