Добре, госпожице "Сърдита"!Нямах намерение нито да обиждам сайта, нито да спорим с теб.И аз съм им задължена...Дори на това...
Така че - давай да приключваме спора, щото наистина не те разбирам...
Лек ден!
- Дата и час: 01 Дек 2024, 01:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Генерално пълномощно
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Генерално пълномощно
Ще ме разбереш като си прочетеш по горе мненията позволила си прекаленно много ,не ми е приятно да ми правиш каквито и да е квалификации не ти ли стана ясно , че покрай мене се опита да квалифицираш и друтите,ако за тебе поведението ти е нормално и ти се държиш с всички така няма да ти позволя да го правиш с мен ясно ли ти е .
- donna2
- Потребител
!!!!!!!!!!??????????
мале мале !
:)))))))))))))))))
жените са направо непредсказуеми!
а пък жените - юристи - нямам думи!
ей за това ги обичам /и си имам едно такова вкъщи/ :))))))))))))))
:)))))))))))))))))
жените са направо непредсказуеми!
а пък жените - юристи - нямам думи!
ей за това ги обичам /и си имам едно такова вкъщи/ :))))))))))))))
- clavdivs
- Младши потребител
Re:
Уважаема Донна 2!
Бих искал най-учтиво да те помоля за информация как да се добера до споменатите в тази дискусия от теб дайджести на ИК"Труд и право". Благодаря предварително!!!!!
Бих искал най-учтиво да те помоля за информация как да се добера до споменатите в тази дискусия от теб дайджести на ИК"Труд и право". Благодаря предварително!!!!!
- Иван
Re:
ИМАТ СТРАНИЦА МОЖЕ ДА СЕ ВЛЕЗЕ В ЛЕКСА в момента не ми се търси но съм ходила там ,има по някоя безплатна статийка ,другото е аз съм абонирана има ги на диск и на хартиен носител /книжка / ,аз съм абонирана да второто ,много са добри , адреса е 1000 София,пл."Македония "№1,тел.987 5110; 987 06 12
http://www.trudipravo.bg
http://www.trudipravo.bg
- donna
- Старши потребител
Re: Генерално пълномощно
Приятен ден на всички и чао!
Няма да се срещаме повече.....
btw - никакви квалификации не съм правила.Трудно е да се общува с толкова докачливи хора, затова се отказвам!...
Всичко добро!
Няма да се срещаме повече.....
btw - никакви квалификации не съм правила.Трудно е да се общува с толкова докачливи хора, затова се отказвам!...
Всичко добро!
- Анонимна
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|