- Дата и час: 24 Ное 2024, 18:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Главоблъсканица...
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Главоблъсканица...
Здравейте! Разведох се със съпругът ми през изтеклият октомври. Апартаментът в който живяхме е кооперация, в чийто Акт 16, свекър ми задраска своето име и записа това на съпругът ми. Така излиза, че все едно бившият ми съпруг е строил жилището. Ние вече бяхме отдавна женени при тази писмена промяна. Бланките от Данъчното за данък сгради пристигаха поотделно на името на всеки от нас, една получавах аз и една моят екс- съпруг. Сега след като съм вече разведена искам да прехвърля своята половина на синът си, който е пълнолетен. Мога ли да прехвърля своят дял директно при нотариус, без присъствието на бившият ми съпруг? Просто се чудя как да постъпя, след като не притежавам никакъв документ за моят дял от жилището...За себе си не искам нищо, но искам да помогна на синът си. Моля, посъветвайте ме!!! Благодаря предварително за отделеното време на всички отзовали се!!!
- veilet
- Младши потребител
Re: Главоблъсканица...
veilet написа:... в чийто Акт 16, свекър ми задраска своето име и записа това на съпругът ми. Така излиза, че все едно бившият ми съпруг е строил жилището. ...
Не излиза такова нещо.
По всяка вероятност свекърът е собственика, по това, което обяснявате ...
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Извинете, може би не съм се изразила правилно. Като заглавие на документът не стои Акт 16...Никой от собствениците на жилищата в кооперацията не притежава Нотариален акт, поради липсата на Акт 16. Те отказват да го подпишат, защото не са извършени до края строителни дейности по кооперацията. подробности не зная. Въпросният документ, в който свекър ми задраска своето име и вписа това на бившият ми съпруг представлява списък с имената на всички живущи подреден по етажна собственост. Така излиза, че съпругът ми е участвал в строежа на кооперацията, а не свекър ми...Това е всичко.
- veilet
- Младши потребител
veilet! Не излиза нищо такова. Това вписване от страна на бившия Ви свекър, по отношение участието на бившиия Ви съпруг в строежа, не е достатъчно дори и за употреба в санитарния възел. Има обаче едни хора които учат по 5 години за да Ви обяснят защо това е така. Юристи им викат! Самият аз не съм от тях, но знам някои нещица от обща култура!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
....."знам някои нещица от обща култура"- много хубаво за Вас, julyanvonemona!!! Сега тиквен медал ли очаквате да Ви окачат?! Аз пък не знам нищо, щото от малка съм си простичка!!! Явно съм на съвсем друга страница, но въпреки всичко Ви препоръчвам, да спрете да се мислите за будната съвест на народа! Поздрав!!!
П.П. И моля да не закусвате с препинателните знаци, особено със запетаите- те са Ви любими...
П.П. И моля да не закусвате с препинателните знаци, особено със запетаите- те са Ви любими...
- veilet
- Младши потребител
но въпреки всичко Ви препоръчвам, да спрете да се мислите за будната съвест на народа!
Препоръчвате!....И на какво от горе.....?
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
veilet написа:...но въпреки всичко Ви препоръчвам, да спрете да се мислите за будната съвест на народа! Поздрав!!!
Недейте, госпожо veilet, да прилагате собствения си устав в чужд манастир. И, ако сте толкова загрижена за правилното прилагане на граматиката в този форум - научете простичкото правило за използване на пълен и кратък член в книжовния български език.
-
vdggbg - Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|