- Дата и час: 24 Ное 2024, 22:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
незаконна дървена тераса
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
незаконна дървена тераса
В двора на къщата ни има ресторант като ползвателят му до ресторанта си построи дървена , покрета тераса към ресторанта върху дворното ми място. Как да я премахна от там?
- deyansky
- Нов потребител
Re: незаконна дървена тераса
deyansky написа:В двора на къщата ни има ресторант като ползвателят му до ресторанта си построи дървена , покрета тераса към ресторанта върху дворното ми място. Как да я премахна от там?
Като че ли най-лесно ще е с моторен трион... Може да стане и с обикновена брадва, но ще е голяма хамалогия.
-
vdggbg - Активен потребител
vdggbg написа:...Като че ли най-лесно ще е с моторен трион...
Да! И не забравяйте каска откъмту падащи цигли.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Извън кръга на шегата - можете да предявите иск по чл. 109 от ЗС.
-
vdggbg - Активен потребител
Как така ще си строи разни неща в СОБСТВЕНИЯ ви двор? Ми утре може и жена ви да ..... да де, сещате се.
И да се върнем в кръга на шегата - вие пък си постройте външна дървена тоалетна точно до терасата му. И я ползвайте точно като посетителите вечерят
И да се върнем в кръга на шегата - вие пък си постройте външна дървена тоалетна точно до терасата му. И я ползвайте точно като посетителите вечерят
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Еййй, че "гадни" идеи давате на човека, значи... Не може ли просто да опита да се разберат като съседи, да му каже, че не е законно да си изгражда каквото и да било в неговия двор и след това, ако не се разберат, да си защитава правата по исков ред?
- nk7702n
- Старши потребител
има хора неразбиращи от дума, по смисъла на правилото "да се разберете по съседски", още повече ако са с по-добро имотно състояние. Това първо, ако предявите иск по споменатата нормативна база, дали ще има реакция от страна на властите и ако има такава, дали ще я дочакаме. Навреме. После следва другото, ако повечето в района считат предявения иск като ненормално явление. Особено ако хората наоколо в квартала /с къщи/ са със сравнително ниско образование. Има и такова положение. Предявяването на иск да се счита като "заяждане" от тяхна страна. Проверете дали земята върху която той е построил дървената си тераса не е случайно по закон негова...
- lakavitsa
- Потребител
Иначе шегата с дървената тоалетна до дървената тераса, с днешна дата, първи април, сериозно ме разсмя. Та нали днес е денят на хумора, шегата и смеха от хилядолетия. А това да ползваш тоалетната точно когато вечерят на тази същата тераса, немам думи...Звуци, миризми!
- lakavitsa
- Потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|