Здравейте,имам следният казус:
Покойните ми родители придобиха имот като си изкараха нотариален акт и платиха данъците, но съседа ги съди, тоест оспорва техният нотариален акт като за целта представи свой издаден месец след техния,по законите на корупционните практики спечели на всички институций.Въпросът ми е как мога аз като единствен наследник (притежавам нотриалния акт) да си възвърна имота???
Благодаря предварително!
- Дата и час: 28 Ное 2024, 14:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отнемане на имот с измама
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Отнемане на имот с измама
вие не обжалвахте ли решението на съда??
- yulian_ko
- Нов потребител
Следва да предявите Иск по чл.108 от Закона за собствеността, ако Решението с което Съседът на родителите Ви е признат за собственик е влязло в сила.Ако не е - обжалвайте това решение.
- neutralen
- Активен потребител
Единствения начин е да си ангажирате адвокат , който след като се запознае с документите да Ви обясни какво може и какво не може.
Другия вариант е да действате по закона за корупционните практики.
Успех!
Другия вариант е да действате по закона за корупционните практики.
Успех!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Човекът пише, че съседът му е "спечелил на всички институции" (вероятно има предвид всички инстанции). Така че - трудно може да се разчита на успех.
- goblin
- Потребител
Винаги има изход освен ако това не е края. 0877571576 Възможно е да имаш по благоприятен изход отколкото предполагаш.
- niki35
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|