- Дата и час: 03 Дек 2024, 00:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
търся юрист за ангажираща връзка
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
39 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: търся юрист за ангажираща връзка
Po glupavi chte namerich,a tezi s nobelova nagrada edva li chte ti otgovoriat....
Pak i tazi duma ne ia znaie li4nia ti psixolog" pak kamo li" par4eto meso za li4ni udovolstvia?!!..................
Pak i tazi duma ne ia znaie li4nia ti psixolog" pak kamo li" par4eto meso za li4ni udovolstvia?!!..................
- dobo
Колеги,
дамата явно търси юрист,защото е дала ухо на някоя легенда за ... Меча на Темида!Я,как го държи и не го пуска!А цедирането е лош навик,сойто се лекува,милейди,бъдете сигурна.Само трябва да намерите правилното лекарство!Успех.
дамата явно търси юрист,защото е дала ухо на някоя легенда за ... Меча на Темида!Я,как го държи и не го пуска!А цедирането е лош навик,сойто се лекува,милейди,бъдете сигурна.Само трябва да намерите правилното лекарство!Успех.
- ИНДИАНЕЦ
Biah omujena za advokat. Okaza se izkliu4itelno tup, ograni4en, iztukan ot kompleksi, mamino sin4e, alkoholik... Mislia,4e niama nujda da produljavam. Az popravih greshkata si mnogo burzo, no ako advokatkite sa kato advokatite - tejko ti.
- Meri An
harmaiani, poogledaj se wyw wipuska si, 4e ostanaloto e kotka w 4uwal. a ako e tolkowa wajno da znae 6to e to cesia, to foruma pokriwa i naj-wisokite ti iziskwaniq.
- verity63
- Младши потребител
Ехе, много ме разсмяхте. От всичко изложено дотук разбрах, че съм нещо средно между мъж от Харманли или мацка, която си прехвърля задълженията. "Цесия" -та, подхвърлена от мен беше просто пример.И все пак твоят отговор най ми хареса, пич/надявам се/.
- harmaiani
не и в този живот, но ми хареса провокативната ти тема. интересно, 4е смел4аци няма, но анализатори-бол.
- verity63
- Младши потребител
Абе не че няма смелчаци, ама вече са ги заели по-отраканите колежки :-)))
[%sig%]
[%sig%]
- slavi_kotarov
- Младши потребител
kotarov, jena ti nadzyrta li wyw foruma? use6tam dylboka myka i nostalgiq po ergenlyka.
- verity63
- Младши потребител
:-))) Не, не надзърта, а носталгията... е, тя си е задължителна :-))) Не че се оплаквам.......
[%sig%]
[%sig%]
- slavi_kotarov
- Младши потребител
:) Ако все още четеш "Хари Потър".....може би ще срещнеш и още по-тъпи мъже!!
Не се прави на интересна и кажи нещо интересно, което може би ще "събуди" нещо по-различно в цесионерите!!
Не се прави на интересна и кажи нещо интересно, което може би ще "събуди" нещо по-различно в цесионерите!!
- Svet_1
Тъй значи... Баба едно време като ми разправяше "Учи, за да не работиш" нищо не е споменавала и за ангажиращите връзки, а е трябвало.
Добре, че е форума, че да разбера нещо толкова жизнеопределящо - досега си мислех, че цесия е някакво заболяване и то от по-срамните, а то направо си било условие за дълъг и щастлив брачен живот.
А между другото, драга ми Хармаяни, тук май има някаква уловка - казваш "ангажираща връзка", без да уточняваш какъв ще е ангажимента, след това говориш за цесия... Имам чувството, че си останала неразбрана - ти не търсиш интимна връзка с мъж, а някой да ти даде пари на заем!!!!!!!!!
Или пък аз съм прекалено мнителен?
Ваш вечен (и обречен) ерген кот Бегемот
P.S.
А на мен никога не ми омръзва да съм умен, честно. Защото именно умния знае, че има какво още да научи и винаги ще си намери интересно занимание!
Добре, че е форума, че да разбера нещо толкова жизнеопределящо - досега си мислех, че цесия е някакво заболяване и то от по-срамните, а то направо си било условие за дълъг и щастлив брачен живот.
А между другото, драга ми Хармаяни, тук май има някаква уловка - казваш "ангажираща връзка", без да уточняваш какъв ще е ангажимента, след това говориш за цесия... Имам чувството, че си останала неразбрана - ти не търсиш интимна връзка с мъж, а някой да ти даде пари на заем!!!!!!!!!
Или пък аз съм прекалено мнителен?
Ваш вечен (и обречен) ерген кот Бегемот
P.S.
А на мен никога не ми омръзва да съм умен, честно. Защото именно умния знае, че има какво още да научи и винаги ще си намери интересно занимание!
- Begemot
Ако искаш да знаеш не чета "Хари Потър". Наскоро прочетох "Парфюмът"-ти чела ли си я?
- harmaiani
Патрик Зюскинд?
[%sig%]
[%sig%]
- slavi_kotarov
- Младши потребител
Определено си мнителен, скъпи. Явно бабата не те е възпитала добре. Колкото до цесията, с нея могат да се прехвърлят и други задължения, не само парични-явно теорията ми се оправдава.
- harmaiani
:-)
[%sig%]
[%sig%]
- slavi_kotarov
- Младши потребител
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, престани да го натякваш този рефрен, че скоро се сгодявам и като го чуя, ми изва да се откажа!:))))))))))))))
- gega
Не съм я чел! Сега съм на "Дванадесетата планета" и Шестото клеймо":)
- Svet_1
39 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|