начало

20 години затвор за сириеца, който прегази двама полицаи в Бургас 20 години затвор за сириеца, който прегази двама полицаи в Бургас

Декларация за напускане на страната

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Декларация за напускане на страната

Мнениеот playboyko_ » 06 Дек 2011, 18:07

Здравейте,

Аз съм на 15 години и предстои да посетя южната ни съседка - Гърция, за празниците, без никой от родителите ми. Предната 2010 година също ходих с Декларация за напускане на страната без предрожител и нямах никакви проблеми. Обаче от тази година вече имам лична карта, а в декларацията е описан Международният ми паспорт, който е валиден до 2013 година. Въпросът ми е дали ще има някакви проблеми на границата и да не се налага да подновявам декларацията, което за този момент е невъзможно? Разбира се аз ще си нося и паспорта и личната карта + оригинала от декларацията + две копия.

Благодаря Ви, надявам се да ми отговорите позитовно. Лек ден.
playboyko_
Нов потребител

Re: Декларация за напускане на страната

Мнениеот winnerbg » 06 Дек 2011, 18:15

Само погледни датата на валидност на декларацията (ако не е безсрочна)! Всичко друго ти е изрядно! Весели празници :)
Говори, за да те видя! - Сократ
winnerbg
Младши потребител

Re: Декларация за напускане на страната

Мнениеот playboyko_ » 06 Дек 2011, 18:45

Безсрочна е!
playboyko_
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ