начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

работа за завършили

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

работа за завършили

Мнениеот мира » 27 Яну 2004, 15:58

Здравейте!
Какво бихте ме посъветвали да правя,като имате предвид че сега завърших право и желая да започна работа?Откъде да започна?Някакви идеи?
Владея добре немски и англииски(по-слабо),за сведение.
Не ми е чужда идеята за някаква друга магистратура,но не мога да реша.Искам съвет от хора с опит.
Благодаря на всички.
мира

съвет

Мнениеот студентка » 03 Фев 2004, 12:49

Бих ви посъветвала да си търсите работа, и то усилено и упорито, а не да чакате съвети. трудно е и не се получава като се седи и кача да дойде нещо наготово.
Също бих ви посъветвала да не записвате магистратура само защото не сте ориентиран или защото не ви се почва работа.
студентка

Re: работа за завършили

Мнениеот ka » 03 Фев 2004, 13:09

започнете с предложенията в jobs.bg - и не губете кураж това е най-важното, отначало той е нужен, пробвайте навсякъде - така ще натрупате опит за това на какво държат работодателите - до момента, в който намерите подходящата работа! успех!
ka
Младши потребител

Re: мира

Мнениеот работодател » 03 Фев 2004, 14:52

Моля, ако все още проявявате интерес да посочите незабавно e-mail или други координати за връзка.
работодател

Мнениеот jenny_m » 03 Фев 2004, 21:07

аз проявявам интерес- ако не приеме колежката......
e-mail: jennya@abv.bg
jenny_m
Потребител

Мнениеот jully » 03 Фев 2004, 22:00

Аз съм адвокат и също търся работа или съдружник julia7@.lex.bg
jully

Мнениеот Гери » 03 Фев 2004, 22:00

И аз проявявам :)
+ съм с опит над 4 год. :)
Гери