На 16.12.2003 год. в "Кривото" се зароди идеята за едно скромно празненство на току-що излюпилите се юристи...всъщност на една много малка, но представителна част от тях:))) Два дни по късно, в следствие на присъщата ни грандомания решихме това да е ЛЕКС среща, на която по старите кучета в занаята да ни се порадват, да ни почерпят за добре дошли и да ни потупат по рамото:))) И тъй като към момента на публикуване на настоящото съобщение възражения не бяха постъпили се чувствам упълномощен да обява:
ЛЕКС-СРЕЩА
1. МЯСТО: Ел Корасон, известен още като Сърцето (но предимно сред малцината испаноговорящи лекс-членове)
2.ДАТА: 20.12.2003, събота
3. ЧАС: 19ч., но тъй като почти всички винаги закъсняват (с изключение на Дочев), 20ч. също е приемлив момент на пристигане :)))
ЗАБЕЛЕЖКА: Резервацията ще се прави от law ( law@lex.bg ), така че за всички промени, въпроси и т.н. се обръщайте към нея :))))
- Дата и час: 30 Ное 2024, 23:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Коледна LEX-среща
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Коледна LEX-среща
Ицо, ЕлКорасон е в ремонт!!! Предложи друго място!
- bgjurist
- Потребител
Ne e v remont, no vsi4ko e zaeto i zatova zapazih v pizaria Primavera, namira se blizo do Popa. Rezervaciata e za sabota, 20.12, 7h na imeto na Ivana Voynova. Everyone is invited!
- law
- Младши потребител
Iskah da kaja/napi6a 19h,:)))
- law
- Младши потребител
Е то оставаше и да е 7-ем сутринта?!?!? Пази Боже!
Но виж в 19:00 може и да успея да се събудя и да дойда :)
Но виж в 19:00 може и да успея да се събудя и да дойда :)
- Begemot
Къде точно до Попа е тази пицария, защото аз знам една Примавера на ъгъла на Княз Борис І и Денкоглу.
Ще направя всичко възможно да дойда :-)
Ще направя всичко възможно да дойда :-)
- lady in red
Ти изтърпя ли си лятното наказание? Абе, да взема да дойда и аз, да ви видя кви ги вършите...
- bgjurist
- Потребител
Колеги, съжалявам, но няма да мога да присъствам - отново съм делови. Но ви пожелавам ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ!!!
- bgjurist
- Потребител
Успяхте ли да се видите?
Съжалявам, но бях извън София в събота.
От което, впрочим, още ми е мътна главата.
Обещавам през януари да си наваксаме за паузата във вижданията по най-достойния възможен начин!
Съжалявам, но бях извън София в събота.
От което, впрочим, още ми е мътна главата.
Обещавам през януари да си наваксаме за паузата във вижданията по най-достойния възможен начин!
- miron
Vidiahme se i prekarahme strahotno, makar 4e lipsvaha dosta lex members,:((( !!!
- law
- Младши потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|