начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Нотариален акт

Казуси за недвижими имоти

Нотариален акт

Мнениеот kjosev » 08 Авг 2011, 17:10

Здравейте, не мога да открия оригиналният нотариален акт, вероятно съм го загубил :( , имам копие на него, става въпрос за акт на жилищна сграда . Интересувам се каква е процедурата за да си извадя нов оригинал на нотариалния акта?
Благодаря предварително!
kjosev
Младши потребител

Re: Нотариален акт

Мнениеот doxa » 08 Авг 2011, 17:15

Здравейте,
Отидете при нотариус, занесете му документите с които разполагате и той ще прецени, какво следва да се направи. 8)
Аватар
doxa
Потребител

Мнениеот kjosev » 08 Авг 2011, 17:31

Да, аз така и предполагах. Разполагам с копие на нотариалният акт, това може би е достатъчно да занеса при нотариуса.
Благодаря ви за отговора.
kjosev
Младши потребител

Мнениеот n_ikito » 08 Авг 2011, 18:12

kjosev написа:Здравейте, не мога да открия оригиналният нотариален акт, вероятно съм го загубил :( , имам копие на него, става въпрос за акт на жилищна сграда . Интересувам се каква е процедурата за да си извадя нов оригинал на нотариалния акта?
Благодаря предварително!

В Службата по вписванията с лична карта, срещу съответна такса, ще Ви бъде издаден заверен препис....нямате работа при нотариус...
n_ikito
Активен потребител

Мнениеот teogeo » 08 Авг 2011, 18:23

n_ikito написа:
kjosev написа:Здравейте, не мога да открия оригиналният нотариален акт, вероятно съм го загубил :( , имам копие на него, става въпрос за акт на жилищна сграда . Интересувам се каква е процедурата за да си извадя нов оригинал на нотариалния акта?
Благодаря предварително!

В Службата по вписванията с лична карта, срещу съответна такса, ще Ви бъде издаден заверен препис....нямате работа при нотариус...

+1
Аватар
teogeo
Активен потребител

Назад към Имотни казуси