Здравейте, не мога да открия оригиналният нотариален акт, вероятно съм го загубил , имам копие на него, става въпрос за акт на жилищна сграда . Интересувам се каква е процедурата за да си извадя нов оригинал на нотариалния акта?
Благодаря предварително!
- Дата и час: 24 Ное 2024, 19:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нотариален акт
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Нотариален акт
Здравейте,
Отидете при нотариус, занесете му документите с които разполагате и той ще прецени, какво следва да се направи.
Отидете при нотариус, занесете му документите с които разполагате и той ще прецени, какво следва да се направи.
-
doxa - Потребител
Да, аз така и предполагах. Разполагам с копие на нотариалният акт, това може би е достатъчно да занеса при нотариуса.
Благодаря ви за отговора.
Благодаря ви за отговора.
- kjosev
- Младши потребител
kjosev написа:Здравейте, не мога да открия оригиналният нотариален акт, вероятно съм го загубил , имам копие на него, става въпрос за акт на жилищна сграда . Интересувам се каква е процедурата за да си извадя нов оригинал на нотариалния акта?
Благодаря предварително!
В Службата по вписванията с лична карта, срещу съответна такса, ще Ви бъде издаден заверен препис....нямате работа при нотариус...
- n_ikito
- Активен потребител
n_ikito написа:kjosev написа:Здравейте, не мога да открия оригиналният нотариален акт, вероятно съм го загубил , имам копие на него, става въпрос за акт на жилищна сграда . Интересувам се каква е процедурата за да си извадя нов оригинал на нотариалния акта?
Благодаря предварително!
В Службата по вписванията с лична карта, срещу съответна такса, ще Ви бъде издаден заверен препис....нямате работа при нотариус...
+1
-
teogeo - Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|