- Дата и час: 24 Ное 2024, 19:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Много сложен и деликатен казус
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Много сложен и деликатен казус
Много сложен казус. Баща ми е собственик на апартамент , придобит чрез дарение. Има брак с майка ми, но не се разбират и не живеят заедно. В този апартамент живеем само аз и майка ми , само че с нея не се разбираме ( подава фалшиви сигнали в полицията , за да ме натопи и да ми направи мръсно). В този апартамент тя е вложила някакви пари , но не може да ги докаже. Тя също има собствен апартамент , но не иска да се изнесе в него. Въпросът ми е: Може ли баща ми да подпише фиктивен договор за наем с трето лице , и това 3то лице да поиска чрез нотариална покана жилището да бъде незабавно освободено. Мога ли аз да го направя , ако договора е на мое име? Вие какво бихте ме посъветвали да направя , така че да живея сам в този апартамент, без да ми е налаган тормоз от майка ми, като сдобряването е НЕВЪЗМОЖНО!!!
- city24
- Потребител
Re: Много сложен и деликатен казус
Седнете на една маса, и си уредете взаимоотношенията като нормални хора. Не се занимавайте с глупости. Ако не можете да решите проблема с взаимно разбирателство и съгласие, нека собственика да се обърне към съда.
-
doxa - Потребител
След като искате да живеете самостоятелно, то защо не се замислите върху възможността да отидете на квартира. Срещу подходяща наемна цена, описана в договор за наем, ще си осигурите спокойствие в хубава квартира.
- katerinakuch
- Активен потребител
Хич даже не е сложен, нито деликатен, а е въпрос някой от всичките лица участващ в проблема да си стъпи на егоцентричния си сурат!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|