начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Много сложен и деликатен казус

Казуси за недвижими имоти

Много сложен и деликатен казус

Мнениеот city24 » 26 Май 2011, 22:28

Много сложен казус. Баща ми е собственик на апартамент , придобит чрез дарение. Има брак с майка ми, но не се разбират и не живеят заедно. В този апартамент живеем само аз и майка ми , само че с нея не се разбираме ( подава фалшиви сигнали в полицията , за да ме натопи и да ми направи мръсно). В този апартамент тя е вложила някакви пари , но не може да ги докаже. Тя също има собствен апартамент , но не иска да се изнесе в него. Въпросът ми е: Може ли баща ми да подпише фиктивен договор за наем с трето лице , и това 3то лице да поиска чрез нотариална покана жилището да бъде незабавно освободено. Мога ли аз да го направя , ако договора е на мое име? Вие какво бихте ме посъветвали да направя , така че да живея сам в този апартамент, без да ми е налаган тормоз от майка ми, като сдобряването е НЕВЪЗМОЖНО!!!
city24
Потребител

Re: Много сложен и деликатен казус

Мнениеот doxa » 27 Май 2011, 22:54

Седнете на една маса, и си уредете взаимоотношенията като нормални хора. Не се занимавайте с глупости. Ако не можете да решите проблема с взаимно разбирателство и съгласие, нека собственика да се обърне към съда. 8)
Аватар
doxa
Потребител

Мнениеот katerinakuch » 30 Май 2011, 12:46

След като искате да живеете самостоятелно, то защо не се замислите върху възможността да отидете на квартира. Срещу подходяща наемна цена, описана в договор за наем, ще си осигурите спокойствие в хубава квартира. :)
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 16 Юни 2011, 18:27

Хич даже не е сложен, нито деликатен, а е въпрос някой от всичките лица участващ в проблема да си стъпи на егоцентричния си сурат!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Имотни казуси