начало

Равносметката по „Осемте джуджета“: Трима наказани магистрати, четирима – не Равносметката по „Осемте джуджета“: Трима наказани магистрати, четирима – не

Помощ ! Кайсиите ми ...

Казуси за недвижими имоти

Re: Помощ ! Кайсиите ми ...

Мнениеот Melly » 26 Май 2011, 19:34

:lol: :lol: :lol:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот system » 26 Май 2011, 20:05

donna написа:Тази тема я изрових нарочно , четейки оная за стария случай ми стана някси гадно /това по доста причини/дайте да я забравиме оная тема , но тази е интересна и какво стана с кайсиите и съседа.

О, кайсиите са добре, само че едната взе нещо да съхне. има листа и дава плод, но има и много сухи клони, направо се чудя какво да правя.
Съседът ли ? Нищо, мълчи си като четирибуквие :D Миналата година нямаше никакви кайсии и той ме подкачи "Ти що не ги отрежеш тези кайсии, и без това нямат никаква продуктивност" :lol: :lol: :lol: Точна така каза. А аз му викам: "Абе то и оная ти работа вече няма продуктивност ама не си я режеш" и той млъкна. Та така ...
system
Активен потребител

Мнениеот donna » 26 Май 2011, 20:27

Поздрави , много добре си му казал на съседа! А за сухите клони доколкото зная режат се и местото се боядисва с блажна боя ...така съм виждала ,че че разбирам от градинарство и овощарство ,аз като видя мотика бягам като дявол от тамян ...е по изключение на Мелмак си работя градината ,ама кво да правя там картофи, копая ги , пръскам ги против колорадски мелмакски бръмбъри ...а на Лъки му е мъчно сам у дома ...ама на живот.
donna
Старши потребител

Мнениеот system » 26 Май 2011, 21:01

Така и ще направя. Той съседът от тази кайсия най-много се оплакваше, защото клоните са над един негов навес и когато кайсиите падали, му тупкали по покрива на навеса и се стряскал :wink: Какво да ви разправям, в нашето село сме пълни кукуригалници :lol:
system
Активен потребител

Мнениеот donna » 26 Май 2011, 21:06

Щом навеса се стряска , да заведе едно дело за неимуществените вреди дето търпи тоя стряскащ се навес :D :D :D
donna
Старши потребител

Мнениеот system » 26 Май 2011, 21:12

donna написа:Щом навеса се стряска , да заведе едно дело за неимуществените вреди дето търпи тоя стряскащ се навес :D :D :D

Не навесът - съседът се стряскал, щото чувал тупкането :lol: :lol: :lol: . То в интерес на истината доста се чува, защото съседът си е направил покрива на навеса от ламарина.
system
Активен потребител

Мнениеот donna » 26 Май 2011, 21:21

Цъ, цъ ,цъ много чувствителен навес , предвид местонахождението на имота , районния съд в Шумен ще гледа най-веселото дело за уплашеният и стряскащ се навес , явно съседа като собственик ще му е настойник! Извън шегата тоя навес на 100% по вътрешното ми убеждение е незаконен строеж , така ,че кайсиите са бял кахър, за навеса си има един гаден административен ред , по силата на който комшията може да остане без навес ,ако продължава да анатемосва кайсиите :D Ми те няма да раждат плод ,а от там се търпят лишения по реда на благата кайсиева ракия!
donna
Старши потребител

Мнениеот system » 26 Май 2011, 21:32

donna написа:Цъ, цъ ,цъ много чувствителен навес , предвид местонахождението на имота , районния съд в Шумен ще гледа най-веселото дело за уплашеният и стряскащ се навес , явно съседа като собственик ще му е настойник! Извън шегата тоя навес на 100% по вътрешното ми убеждение е незаконен строеж , така ,че кайсиите са бял кахър, за навеса си има един гаден административен ред , по силата на който комшията може да остане без навес ,ако продължава да анатемосва кайсиите :D Ми те няма да раждат плод ,а от там се търпят лишения по реда на благата кайсиева ракия!

Наистина е незаконен. Само че и ние имаме навес, който е незаконен и ако вземем да се топим пред РДНСК, тя няма свършване. Зтова се правя на ударен, кайсиите си стоят, плодовете тупкат по покрива, съседът подскача ... селска идилия.
system
Активен потребител

Предишна

Назад към Имотни казуси