- Дата и час: 24 Ное 2024, 19:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
дарение на имот
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
дарение на имот
Здравейте ,имам една баба ,която е 1ва братовчедка на моята баба .Жената остана сама след, като преди десетина години мажът и почина,деца също няма.Скоро ми предложи да прехвърли имота си на мен като в замяна да и помагам за напред ,понеже вече е доста възрастна и започва да не може да се обслужва сама.Мъжът и има брат(който също е починал) ,а той пък има 2ве деца(брат и сестра) ,които се явяват наследници ,и в удостоверението фигурират.Лошото е че бабата не се разбира с децата ,а и те не се интересуват от нея ,дори частта от данъка ,който им са пада да плащат не го плащат .Бабата не иска и да чуе за тях .Въпросът е че тя иска да ги лиши от наследство (дбор и къща),и ако жоже и има начин какъв е той...?
- suffi
- Нов потребител
Re: дарение на имот
продажба на имота с пожизнено право на ползване на прехвърлителя
- city24
- Потребител
Продажба, но има съсобственици, ерго- директната продажба е проблем.
По-скоро ДГИ за нейните ид. части, след като условието е това
По-скоро ДГИ за нейните ид. части, след като условието е това
suffi написа:предложи да прехвърли имота си на мен като в замяна да и помагам за напред ,понеже вече е доста възрастна и започва да не може да се обслужва сама
- Гост.
- Старши потребител
Dogovor za izdrajka i gledane, no napraven s pomo6ta na advokat !!!
- judge
- Нов потребител
judge написа:Dogovor za izdrajka i gledane, no napraven s pomo6ta na advokat !!!
Чудесно, но защо на маймуница?
- magodeoz
- Активен потребител
Аз, пък, не разбирам защо за изготвяне на този документ, обезателно и само, адвокат е компетентен. Вярно, последния би предложил формулировката- за ИГ полагани до сега( ама си зависи фактологията), сумата от .... и ГИ и в бъдеще, но ако на нотариуса се обяснят тези нещица, последния е грамотен да разпореди на служителите си да го изготвят.
- Гост.
- Старши потребител
А, не може, нотариусите са заети с доста други неща, само адвокат ще свърши тази работа!
- nk7702n
- Старши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|