начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

zemetresenie

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

zemetresenie

Мнениеот 69 » 28 Окт 2004, 00:21

aide stiga...predi 15 min vyv Varna ako znaete kakyv ujas be6e 6tqhte da zarejete vsqkakvi sporove na kakvato i da bila tema...zemetresenie po-silno ne si sponqm da e imalo v blizkite godini!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
69

Re: zemetresenie

Мнениеот наблюдател » 28 Окт 2004, 00:27

Абе и тука в Пловдив беше ужас.Бях на гости на 8 ми етаж.Малееей.Преди години ме хвана на 17 ти етаж.Пак бях на гости.Вече няма да ходя на гости.Ще ходя само на село.
наблюдател

Мнениеот 69 » 28 Окт 2004, 00:51

abe to i na selo nqma garanciq...vajnoto e da ne si na 4ere6ata v bukvalniq i prenosniq smisyl 4e togava kofti!kakto i da e..gadno si be6e...daje MNOGO:((((dali v drugi gradove e imalo ne6to raztyrsvashto?utre shte kajat po novinite nadqvam se kakva e bila silata!
69

Мнениеот bellami » 28 Окт 2004, 00:57

виж новините на агенция "Фокус" в нет-а и ще разбереш....
".... Земетресението, разтърсило България в 23.35 часа, е било със сила 5.8 по скалата на Рихтер, съобщи БНТ. Епицентърът е на 430 км североизточно от София в гр. Вранча, Румъния. По информация на пресаташето на българското посолство в Букурещ са усетени два труса. Все още няма информации за разрушения и жертви.
Няколко труса са били усетени във Варна, Русе, Шумен и Сливен, предадоха свидетели за Агенция "Фокус". В София трусът е усетен слабо. От Гражданска защита - София съобщиха за "Фокус", че все още не разполагат с информация за жертви и разрушения....."
bellami

Re: наблюдател

Мнениеот kafeto » 28 Окт 2004, 01:25

:-)))))))
kafeto
Потребител

Мнениеот 69 » 28 Окт 2004, 06:35

5.8 ne e li mnogo silno????????????????????????????
69

Мнениеот 69 » 28 Окт 2004, 06:42

kakto i da e ..sega taka ili ina4e na lekcii po trudovo pravo,a tam nishto i nikoi nqma zna4enie ako ne e svyrzan s materiala!!!!!"i taka kolegi,da prodyljim...."
69

Мнениеот protekta » 28 Окт 2004, 08:15

Донна, при Вас всичко наред ли е? Според новините има материални щети в област Силистра. А доколкото си спомням от форума, Вие живеете там...
protekta
Потребител

Мнениеот boba » 28 Окт 2004, 08:41

В София ни полюля за кратко, но силно. Рибите в аквариума като по команда излязоха на повърхността на водата и полудяха. Тъкмо се бях сетила, че и те душа носят и трябва да ги нахраня!
boba

Мнениеот Anita_79 » 28 Окт 2004, 08:58

Аз пък нищо не съм усетила, ама то в югозападна България трябва да е било съвсем слабо. Пък и нали гледах ония от Биг брадър, може и да съм пропуснала труса :)))))))
Anita_79

Мнениеот babyface » 28 Окт 2004, 11:37

I v Ruse tresna jako.
babyface

Мнениеот shveda » 28 Окт 2004, 12:44

Не знам при вас как е, но в Добрич беше доста силно и продължително, добре, че щетите са минимални, някоя и друга пукнатита и няколко счупени прозореца. В къщи само се отвориха вратичките на шкафовете и ми изпадаха някои дребни работи от там. Иначе котаракът ми пръв реагира и изпадна в някакъв панически страх. Дано никъде не се повтаря, защото имам много по-страшни спомени от Вранча от предни години. Бог да ни пази!
shveda
Потребител

Мнениеот донна2 » 28 Окт 2004, 12:50

при мен котката излезе преди земетресението много държеше да е на вън след това се прибра
то дакато тресе ние май през цялото време събуждахме дъщеря ми и на сутринта тя ми зададе въпроса -защо ме дърпа снощи какво ти стана явно нищо не е усетила

щети нямам никакви блока в който живея е строен след земетресението при спазване на всички строителни норми
донна2

Мнениеот донна2 » 28 Окт 2004, 12:58

При нас всичко е наред аз живея в Свищов ,но родом съм от Силистренския край близките ми казват ,че нямат щети ,но с тях се чух само по телефона .
Интересното е че вчера през деня бях в Добрич ,Балчик и Силистра и беше чудесен ден .
донна2

Мнениеот галина » 28 Окт 2004, 19:49

Да,действително в Добрич беше голям кошмар.Бях заспала,но се събудих,тъй като ми се стори,че някой дърпа леглото ми.Изживяхме всички голям кошмар.Интересно е,че половин час преди самото земетресение,котката ми не беше спокойна и мечеше.По време на труса дори не разбрах къде се бе скрила,а след него така и не можах да я намеря.От тук нататък БОГ да ни пази! Не знам Вас,но мен много ме е страх.
галина

Мнениеот селлена » 28 Окт 2004, 20:36

Ние пък в София не го усетихме:((Искаам и аз:)
селлена

Мнениеот наблюдател » 29 Окт 2004, 20:07

Абе слава ,Богу всички участници във форума са живи и здрави.
наблюдател

Мнениеот Nasko` » 30 Окт 2004, 00:47

Не говори така....не знаеш какво е. Ще се надрискаш ако ти дойде.
Nasko`

Мнениеот jeliomarinov » 30 Окт 2004, 04:11

бях в москвича си по това време, още ме тресе земетресението :-)))
jeliomarinov
Младши потребител

Назад към Общи дискусии