начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

ОТПУСКАРИ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ОТПУСКАРИ

Мнениеот tenti » 17 Авг 2003, 00:57

За всички отрускари на море - нека дъж да ги залее, а тезе които са на планина - само виелици да има и от хожата да не излязат

Ха да видим после да ли ви е по добре от тези който не са в отпуск
tenti
Нов потребител

Re: ОТПУСКАРИ

Мнениеот Събудете се » 17 Авг 2003, 21:23

То и аз не съм на почивка и няма и да почивам тази година, но много прибързано сте написали горното, защото имате много правописни грешки само в две изречения, които сте публикували два пъти.
1. "отрускари", вместо "отпускари"
2. "дъж", вместо "дъжд"
3. "тезе", вместо "тези"
4. "хожата", вместо "хижата"
5. "да ли", вместо "дали"
6. "по добре", вместо "по-добре"
7. "който", вместо "които"
8. запетайки и точки - няколко
Влизам в тона на пожеланията Ви, а иначе ми е ясно, че в "нет-а" не се гледа правописа и понякога се правят грешки, причинени от грешно натискане на някои клавиши, а дори понякога нарочно се правят съкращения на думите. Така че - не се обиждайте.
Събудете се

Назад към Общи дискусии