начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

Родолюб Петров

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Родолюб Петров

Мнениеот Enthusiast » 08 Авг 2003, 11:41

Видяхте ли страницата на Родолюб ?

Какво мислите за това, което е написал ?
Enthusiast

Re: Родолюб Петров

Мнениеот Blagoy » 08 Авг 2003, 11:52

ne e li malko agresivno
Blagoy

Мнениеот rodolub » 08 Авг 2003, 11:59

moje i da e agresivno, na vijte dokade stignahme s bezkrainoto si turpenie
rodolub
Нов потребител

Мнениеот МСМ » 08 Авг 2003, 13:20

Кой е тоя Родолюб и какво е написал?
МСМ

Мнениеот rodolub » 08 Авг 2003, 14:58

Родолюб това съм аз - истински патриот и радетел за национално пробуждане. Какво е мнението ви за моя призив? Бихте ли го подкрепил и бихте ли участвал в едно такова движение.
rodolub
Нов потребител

kyde ti e stranicata

Мнениеот indi_alex » 08 Авг 2003, 16:01

какъв е адреса на въпросната страница?
indi_alex

Re: kyde ti e stranicata

Мнениеот rodolub » 08 Авг 2003, 16:52

rodolub
Нов потребител

Мнениеот stiga s revolutziite » 08 Авг 2003, 17:24

Въпрос първи- това да не е енециатива на ВМРО?
Второ - относно управлението - сигурен ли сте, че се управлява само с патриотизъм - навремето и комунистите така са взели властта -с призиви за народовластие или поне те така са разбирали патриотизма?
Относно научните среди - не съм много убеден, че там се тенерират най-добрите и приложими идеи. Особено в правото през последните 6000 години не е измислено нищо ново - няма и как. На пръсти се броят юридическите издания, които са с практически приложими идеи. Ако човек се потруди малко и владее езици, ще разбере, че почти всичко, което излиза на пазара някой в чужбина вече го е написал.
Ако сте обърнали внимание и сте чели чужда литература сте забелязали, це учебниците са с не по-малко от 1000 страници т.е. като библии - има всичко. Колко са у нас тези издания.
Относно конституционните промени - дали са 240 или 121 хрантутниците все тая.
Това за мажоритарният избор не е нищо ново и доколкото знам се работи по въпроса.
И колега най-важното - с промени в законодателната и в изпълнителната власт нищо не се постига - тя така лили иначе си отива след 4 години, които повярвайте ми от гледна точка на историята на една държава е нищо.
Съдебната власт е гаранцията за сигурност и върховенство на закона.
Докато Председателят на ВКС си позволява в интервюта да определя кое действие е престъпление и по кой член- като дори цитира грешни текстовео, като забравя, че съдията е арбитър и се произнася след събиране на доказателства по съответния ред нищо няма да се оправи .
В същото време прокуратурата си мълчи.
Това е засега - успех в революцията - само кажете гока е, че да си обирам крушите от тая държава на несретници.( включвам и себе си в това число)Enthusiast написа:
>
> Видяхте ли страницата на Родолюб ?
>
> Какво мислите за това, което е написал ?
stiga s revolutziite

Мнениеот freedom » 10 Авг 2003, 10:41

Ммммаааалееее?!
freedom

Назад към Общи дискусии