- Дата и час: 30 Ное 2024, 20:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПРИСЪДА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
19 мнения
• Страница 1 от 1
ПРИСЪДА
В ИМЕТО НА НАРОДА!
НК на Н-ският съд, като разгледа представените доказателства и разпита свидетелите и вещите лица, прие за установено следното:
На 29 юни 2003 г. лицата Бгюрист, Кот Бегемот и Искра на Карибите при Мери Лу са изпълнили признаците на състава на купона. Общото престъпно съзнание е формирано по-рано от Бгюрист и Бегемот. Впоследствие закана към извършване на купно са декларирали писмено по електронен път ТТТ и Гери. Деецът Бгюрист в обясненията, дадени на предварителното производство, твърди, че не би изпълнил състава, ако не са били настойчивите провокации на Гери и ТТТ (особено на нея!). На по-късен състав от продължения купон се е включило неизвестно наказателноотговорно лице от женски пол, за което е установено по безспорен начин, че е около 20-те, с червеникава коса, сладка усмивка и упойващ глас, и също, че работи като сервитьорка. Установено е също, че това неизвестно лице е доливало 3 пъти чашата на Бгюрист с високоалкохолен продукт - джин, като последните две доливания са били от марката "Бийфийтър". С това си деяние лицето е добило качеството на съучастник - помагач. Бгюрист отказа да я идентифицира, твърдейки, че не помнел.
НК на Н-ският съд, като разгледа представените доказателства и разпита свидетелите и вещите лица, прие за установено следното:
На 29 юни 2003 г. лицата Бгюрист, Кот Бегемот и Искра на Карибите при Мери Лу са изпълнили признаците на състава на купона. Общото престъпно съзнание е формирано по-рано от Бгюрист и Бегемот. Впоследствие закана към извършване на купно са декларирали писмено по електронен път ТТТ и Гери. Деецът Бгюрист в обясненията, дадени на предварителното производство, твърди, че не би изпълнил състава, ако не са били настойчивите провокации на Гери и ТТТ (особено на нея!). На по-късен състав от продължения купон се е включило неизвестно наказателноотговорно лице от женски пол, за което е установено по безспорен начин, че е около 20-те, с червеникава коса, сладка усмивка и упойващ глас, и също, че работи като сервитьорка. Установено е също, че това неизвестно лице е доливало 3 пъти чашата на Бгюрист с високоалкохолен продукт - джин, като последните две доливания са били от марката "Бийфийтър". С това си деяние лицето е добило качеството на съучастник - помагач. Бгюрист отказа да я идентифицира, твърдейки, че не помнел.
- bgjurist
- Потребител
Re: ПРИСЪДА
При обясненията си последният твърди, че бил подбуден от Бегемот, което съдът отхвърля въпреки наличието на елемент на изнудване - Бегемот му е пратил смс, че който би отишъл последен, щял да черпи другите с кафе. При направена справка е установено, че след консумацията на първата чаша с джин, деецът Бгюрист е отишъл на плувния басейн "да се разхлади, тъй като бил загрял от толкуз многу разголена женска плът..." При влизането му в басейна органите на плажа веднага реагират, като изкарват хората, тъй като водата била замърсена. В твърденията си Бгюрист най-напред твърди, че замърсяването е станало от краката му. На предварителното производство, обаче, е установено по безспорен начин, че деецът вече си сваля чорапите без упойка и дори бяха открити следи от ароматен сапун (марка Факс) в междупръстието на краката му. Доказано е по безспорен начин, че басейнът е замърсен вследствие на мръсните помисли, нахлули в съзнанието на дееца. Впоследствие към престъпната група се присъединява и още един деец - Кирил Езекиев. Последният е подбуден да извърши състава предната вечер от Бгюрист. Деецът Искра с искрящото си присъствие разсейваше мъжкото съсловие на басейна, вследствие на което имаше 13 удавяния. На следствието се установи и че последната не си е носела банския. Дейците Бегемот и Искра си тръгват по-рано, оставяйки дейците Бгюрист и Кирил да довършат купона. Купонът наистина е довършен, тъй като е установено, че последните не са почернели. Кирил дава обяснение, че след като се излегнал на хавлията, били заобиколени от представителки от женски пол и затова били постоянно на сянка. Но тъй като не можа да идентифицира нито едно лице, това твърдение бе отхвърлено като недоказано.
- bgjurist
- Потребител
Въз основа на гореизложеното, съдът
РЕШИ:
1. Осъжда Бгюрист да лежи доживот без замяна на Карибите при първоначален режим - заобиколен от жени
2. Осъжда Бегемот да лежи доживот без замяна на Карибите при първоначален режим - заобиколен от жени
3. Осъжда Искра да лежи доживот без замяна на Карибите, както и да си купи и носи бански, както и да заплати сметките на групировката
4. Осъжда Кирил да лежи доживот без замяна на Карибите, при първоначален режим - заобиколен от жени
5. Продължава производството срещу неизвестния помагач от женски пол, доливал 3-кратно чашата на Бгюрист с високоалкохолен продукт - джин.
6. Осъжда ТТТ и Гери да посещават на свиждане Бгюрист, Бегемот, Искра и Кирил доживот без замяна.
Присъдата подлежи на обжалване пред по-горе.
РЕШИ:
1. Осъжда Бгюрист да лежи доживот без замяна на Карибите при първоначален режим - заобиколен от жени
2. Осъжда Бегемот да лежи доживот без замяна на Карибите при първоначален режим - заобиколен от жени
3. Осъжда Искра да лежи доживот без замяна на Карибите, както и да си купи и носи бански, както и да заплати сметките на групировката
4. Осъжда Кирил да лежи доживот без замяна на Карибите, при първоначален режим - заобиколен от жени
5. Продължава производството срещу неизвестния помагач от женски пол, доливал 3-кратно чашата на Бгюрист с високоалкохолен продукт - джин.
6. Осъжда ТТТ и Гери да посещават на свиждане Бгюрист, Бегемот, Искра и Кирил доживот без замяна.
Присъдата подлежи на обжалване пред по-горе.
- bgjurist
- Потребител
Ще Ви нося и портокалчета :))) и рязани банани... айде де... дайте да направим един Дивак :))) тея дни, че на 9 пак отлитам за слънчева Варна :)
- gery
- Потребител
А да...
... няма ли да жалите :)
... въззивка де... Дивашкия :))) Съд...
... аз и аз защо мрънкам за там не знам... я предложете Вие къде :)
... мъжа ми остана доволен :)) щял да има с кого да си пие джина...
Айде :))) чакам предложения!!!
... въззивка де... Дивашкия :))) Съд...
... аз и аз защо мрънкам за там не знам... я предложете Вие къде :)
... мъжа ми остана доволен :)) щял да има с кого да си пие джина...
Айде :))) чакам предложения!!!
- gery
- Потребител
Страхотна присъда! Дай боже всекиму ! Какво обжалване бе,Гери ?Гери,къв е тоя Дивак? Пак ли нещо съм изпуснала ?
- ttt
- Младши потребител
E как какво обжалване...
...нарушено е основното ни право... това на защите :)))... не сме участвали в процеса :)))... та впредлагам да повторим... но не на плаж :) а на пъбче... Дивака ми се стори подходящо, но ако имате идея за нещо друго, аз съм за и... и бързо че съм тук до 9-ти!!! :( после пак ще вилнея из Варненските пъбове, мидички с копър едно друго...
- gery
- Потребител
Re: E как какво обжалване...
Обжалването вероятно ще бъде на местопроизшествието, т.е., на Мери Лу. ТТТ, ако продължаваш да не идваш, в един бъдещ момент ще се чудиш защо си осъдена и ти при нас. Който (по-точно - която) не идва, да знае, че изпускао нещо голямо...
- bgjurist
- Потребител
Бгюрист,по-спокойно де! Все пак сме в правен форум! Какви са тези заплахи?Шъ взема да се стресна!
- ttt
- Младши потребител
Възразявам срещу тази клевета!!! Аз не заплашвам никого! Пък и в момента изтърпявам ефективно присъдата - вж. http://www.rodina.bg/kireto/dcp_0729.jpg, а също и http://www.rodina.bg/kireto/dcp_0739.jpg
- bgjurist
- Потребител
Re: А да...
Значи, в съзнанието на мъжа ти също се формира пряк умисъл със специална цел. Но приготовлението към купон е (все още) ненаказуемо.
- bgjurist
- Потребител
Бгюрист,слънчице,айде стига вече демонстрира пристрастията си към наказателното право и процес! Разбрахме че си добър! Пък и свежар! Айде - дай мнение по моите теми във форума -например за "С КАМЕРА В АВТОБУСА ?" Аз как те поддържам във форума!
- ttt
- Младши потребител
Е,аре спри се малко де! С една-добре ,ама с тези дълги ръце и тези три дето си ги обхванал! Обаче нещо аз ли съм извън времето или ти ? Мислех,че датата днес е 05.07.2003 г.,а не 13.04.2003 г.
- ttt
- Младши потребител
Веднага ще отстраня тоз досаден пропуск!
- bgjurist
- Потребител
Къде изчезна от форума? Да не би да не можеш да плуваш, че не идваш да си излежаваш присъдата?
- bgjurist
- Потребител
Уважаеми Bgjurist,смятам да преустановя участието си във форума.Започна да става прекалено несериозно,бих казала -на моменти пошло и това определено не ми допада.Анонимността позволява на доста хора да се изявяват грубовато.Ще запазя добри чувства от задочния контакт с Вас.Желая Ви професионални успехи и много щастие!
- ТТТ
19 мнения
• Страница 1 от 1
|
|