- Дата и час: 27 Ное 2024, 21:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
LEX НА ПЛАЖ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
33 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: LEX НА ПЛАЖ
Съжалявам, ако са ви се видели нисички. Нявно ще трябва да ги вдигна.
- bgjurist
- Потребител
Последно - неделя, 10.30 на входа на Мери Лу за изпълнение на състава н а поредния купон. Нудистите да си носят бански.
- bgjurist
- Потребител
Дано да успея :) ...наче ще се познаем, аз съм бяла като сиренце :РРР
- gery
- Потребител
Е, и аз в душата си съм бял...
- bgjurist
- Потребител
Ей, не оставяте човек да се наспи.... Добре де - 10:30 да бъде, но ако някой закъснее или не дойде ще черпи кафе...
Ваш поспаланко Кот Бегемот
Ваш поспаланко Кот Бегемот
- Begemot
А да, забравих да добавя - обещавам да не късам НИЩО без предварителна заявка :)))))
- Begemot
Уффф аз няма да успея...
... има да се БАЧКА... МНООООГО :( а сроковете изтичат в понеделник :( съберете слънце и за мен, и да разказвате ей!
- gery
- Потребител
Az tazi nedelia ne moga da doida, no ako se organizirate za drugata, obeshtavam. Ako niamate nishto naprotiv, razbira se?
- kali
- Нов потребител
Re: Уффф аз няма да успея...
Добре де, кафето е от мене. А от колежките очаквам райберчето....
- bgjurist
- Потребител
Е за кафе съм фен...
... утре между задачите :) да дрънна да се уговорим в късният следобед :) тъкмо ще се разберем за хонорарите... никакъв райбер :))) те мръстниците ползват СРС-та так, че и с и без :))) все тая ;)
Драсни един мейл :) че да ти пратя моя номер :Р
Драсни един мейл :) че да ти пратя моя номер :Р
- gery
- Потребител
Re: Е за кафе съм фен...
Айде-е-е! Край! Гери,кво стана с ловето?Щеше да го водиш при Мери Лу,а то - с Бгюриста на кафенце!Тц-тц-тц!
- ttt
- Младши потребител
Уфф и двамата сме затрупани...
... с работа... че гоним срокове... и се редуваме той пише после аз :))) Кафето утре! И май няма да е на Мери Лу :))) Дайте един Дивак да спретнем?
- gery
- Потребител
Re: Уфф и двамата сме затрупани...
То хубаво Дивак, ама в момента сме субекти на предварително производство...
- bgjurist
- Потребител
33 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|